Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση νέου κύκλου άρθρων - Έχουμε κρίση!



Καλησπέρα σε όλους,

Επεξεργαζόμασταν εδώ και καιρό την πραγματοποίηση κάποιου είδους ανοιχτής αντιπαράθεσης πάνω σε θέματα που αφορούν, ή θεωρούμε ότι θα έπρεπε να αφορούν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την ζωή των συμπολιτών μας. Για αυτό τον λόγο, ετοιμάσαμε μία σειρά από ερωτήματα που άπτονται του χώρου της πολιτικής, του πολιτισμού, του παρόντος της κρίσης, τα οποία και θα θέσουμε σε φορείς και ατομικότητες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Οι τοποθετήσεις τους θα δημοσιεύονται στην αρχή της εβδομάδας και θα ακολουθεί ψηφοφορία μέχρι το τέλος της. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει να κάνει με τον.. δημοσκοπικό αντίκτυπο των απαντήσεων, χωρίς μάλλον αυτό να σημαίνει κάτι.

Η δημοσίευση (και κατ' επέκταση η ψηφοφορία) θα διεξάγεται όχι μόνο με υπογεγραμμένα, αλλά κυρίως με ανυπόγραφα κείμενα, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται η αμεροληψία της κριτικής, και να μην εμφανίζονται περιπτώσεις πολλαπλής ή στοχευμένης εκλογής.

Crises confirm everyone’s prejudices, locking us ever more firmly into the same mindset that produced them in the first place. - Yanis Varoufakis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..