Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Διαιτολογία - Διατροφή : ενημέρωση για την υγεία με χιούμορ



Την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σελίδα Διαιτολογία - Διατροφή: Μάκης Μελισσαράτος στο Facebook ακολούθησε η επέκταση και μόνιμη "στέγασή" της στην υπηρεσία Blogger, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diaitologia-diatrofi.blogspot.com/. Ο δημιουργός και διαχειριστής της, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Μάκης Μελισσαράτος, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συγκεντρώνει και να παρουσιάζει σημαντικά επιστημονικά ιατρικά άρθρα, εκδηλώσεις & ημερίδες, καθώς επίσης από φωτογραφίες έως πίνακες ζωγραφικής(!), πάντα γύρω από τον "παρεξηγημένο", στις μέρες μας, χώρο των τροφίμων και της διατροφής.

Ο Μάκης είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μεσολογγίου και γρήγορα πέτυχε να στήσει το δικό του γραφείο στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο πελατών και φίλων και στις δύο πόλεις. Στη δουλειά του χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ όσοι τον γνωρίζουμε προσωπικά μπορούμε με σιγουριά να μιλήσουμε για το πάθος που τον διακατέχει σε ό,τι κάνει. Εμπιστευτικά, είναι μεγάλος λάτρης της ελληνικής έντεχνης μουσικής, αλλά και των θρυλικών Pink Floyd..

Αν αυτό σημαίνει κάτι, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την δουλειά του και τις κινήσεις του στο διαδίκτυο. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του και από την λίστα ιστολογίων που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της σελίδας μας.

Καλή συνέχεια, Μάκη!



1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό sfyraki, ό,τι και να πω είναι λίγο για να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια...
    Να είσαι πάντα καλά και πάντα "ανήσυχος"!
    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..