Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού έκανε έξωση σε οικογένεια (Καθημερινή)



(kathimerini.gr)

Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού έκανε έξωση σε οικογένεια του Τυρνάβου, ενεργοποιώντας σχετική απόφαση δικαστηρίου, επειδή η οικογένεια δεν είχε καταβάλει τα ενοίκια για το διαμέρισμα το οποίο ανήκει στην εκκλησία.

Η οικογένεια που αποτελείται από συνταξιούχο πατέρα, την σύζυγο και την κόρη με τα τρία ανήλικα παιδιά της, είχε δηλώσει αδυναμία στην εξόφληση των ενοικίων ελπίζοντας ότι η τοπική εκκλησία θα έδειχνε κατανόηση και δεν θα προχωρούσε σε ενεργοποίηση της δικαστικής απόφασης.

Όμως, το συμβούλιο επέλεξε να θέσει σε εφαρμογή την δικαστική απόφαση, ενώ ο νομικός σύμβουλος του ναού υποστήριξε ότι το εκκλησιαστικό συμβούλιο έκανε μεγάλη υπομονή αλλά συνάντησε την αδιαφορία των ενοικιαστών με αποτέλεσμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.



2 σχόλια:

  1. Τι ακριβως σου κανει εντυπωση?


    και εδω λοιπον θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου. καλα να παθουν (και παθουμε -σαν λαος-) που συνεχιζουμε και στηριζουμε ενα σαθρο κυκλωμα μια ανοητης θρησκειας με απιστευτα κενα στην φιλοσοφια της (αλλα ας μη το αναλυσω αυτο τωρα) τους πληρωνουμε, εκπιπτουν απο φορους, κοκ, και οταν ερθει η ωρα και η στιγμη περιμενετε η εκκλησια να δειξει κατανοηση και αγαπη?

    Ολα για το χρημα γινονται, και οι ανθρωποι εχουν δειξει ουκ ολιγεν φορες τις αληθινες τους προθεσεις, γιατι εντυπωσιαζεσαι λοιπον?

    Καλα καναν, αμα δεν εχεις λεφτα, σε χαρτοκιβωτια στη γωνια του δρομου. Η εκκλησια και γενικοτερα η ορθοδοξη θρησκεια στη χωρα μας δεν αποτελει κοινοφελες ιδρυμα και ποτε δεν προκειται. Για καποιον λογο ο λαος μας αποτελειται ακομα απο μαλακες που επιμενει να τιμα αυτη την μαλακια και να περιστρεφεται γυρω της, Ιστορια, Πολιτισμος, Ηθη, Εθιμα, Γιορτες κοκ...

    φατε τα μαλακες

    χριστιανισμος και μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..