Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Διαγωνισμός Ιδρύματος Ανάσα για τη Ζωή





(απόσπασμα)
Ίδρυμα Ανάσα για τη Ζωή

Από το 2004, το Ίδρυμα Ανάσα για Ζωή έχει κατορθώσει να ενημερώσει και να αναλάβει εκστρατεία για την ολοκλήρωση του παιδικού πνευμονολογικού κέντρου Ανάσα για Ζωή για τις ανάγκες της Κύπρου και όλων των γύρω περιοχών. Με την συμμετοχή της Κυπριακής Κυβέρνησης, των Διευθυντών του Νοσοκομείου Μακάριος Γ' στην Λευκωσία και του Νοσοκομείου Great Ormond Street του Λονδίνου, οι στόχοι μας έχουν γίνει αποδεκτοί.

Το νέο αναπνευστικό κέντρο θα βοηθήσει κυρίως νεογέννητα και μικρά παιδιά προσφέροντάς τους αναπτυγμένες διαγνωστικές τεχνικές για την θεραπεία αναπνευστικών ασθενειών και σπάνιων γενετικών ανωμαλιών που απειλούν τη ζωή τους. Θα καταφέρει ακόμη να γιατρέψει χιλιάδες παιδιά που πάσχουν από σοβαρές πνευμονολογικές ασθένειες κάθε χρόνο.

Για να συμβάλουμε ώστε να αυξηθεί το κεφάλαιο που απαιτείται για τον εξοπλισμό του νέου αυτού κέντρου διεξάγουμε έναν διαγωνισμό τέχνης και ποίησης για παιδιά. Η δημιουργικότητα, το πάθος και η ενεργητικότητά τους θα ενισχύσουν άμεσα ώστε να σωθούν οι ζωές άλλων παιδιών που υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα παρέχοντάς κάτι το πολύτιμο με το οποίο να αξιοποιήσουν την ζωή, το μέλλον και τα όνειρά τους.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι τα παιδιά κάθε ηλικίας θα ενστερνισθούν του θέμα του διαγωνισμού του Ιδρύματος ‘Ανάσα για Ζωή’ και, πάνω απ’ όλα, θα απολαύσουν αυτήν την εμπειρία.

Γιάννης Μιχαήλ Μούσκος
Πρόεδρος του Ιδρύματος Ανάσα για Ζωή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..