Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Αρχαίο Πνεύμα Εφτάψυχο



Ωραία πράγματα βρε παιδιά. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο θέαμα. Η Ολυμπιακή Εκεχειρία έστειλε το μήνυμά της στα πέρατα της Οικουμένης, φορώντας το κατάλευκό της φουστάνι, περπατώντας ανάμεσα στα τεθωρακισμένα του Γεωργιανού στρατού, και αποχωρόντας οριστικά (;;) με περίπου 2.000 ακόμη λευκά (και κόκκινα) σεντόνια, απέδειξε ότι τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και το Περιστέρι της Ειρήνης έχουν ξεχαστεί πια για τα καλά από τους ανθρώπους.


Ταυτοχρόνως, η Κατερίνα Θάνου, που παρά το πιθανώς ένοχο παρελθόν της, αθωώθηκε στην δίκη, πέρασε το απαραίητητο όριο, πήρε τις διαπιστεύσεις της, η εξίσου "ολόλευκη" και "αμόλυντη" Δ.Ο.Ε. (ξέρετε, που χρεώνει 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο τηλεοπτικής προβολής διαφημίσεων στην τελετή έναρξης), δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στην 29η Ολυμπιάδα του Πεκίνου. Κατά τη διάρκεια επίσης της οποίας, και μέχρι στιγμής, έχουν χάσει τη ζωή τους 10 άνθρωποι από βομβιστικές επιθέσεις κλπ.


Το Μαρκόπουλο δουλεύει κανονικά.. Δεν είμαι σίγουρος ωστόσο για το αν όντως πρέπει να παραπονιόμαστε. Είναι ίσως το μόνο όργανο που δουλεύει αυτή τη στιγμή.

Εμπάργκο στους Ολυμπιακούς, ούτε ένα λεπτό προβολής την ώρα των αγώνων. Ούτε καν στον στίβο. Θα μαθαίνουμε για την πορεία των αθλητών μας, για τους οποίους μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι μέσω τηλεόρασης και διαδικτύου. Καλό σας βράδυ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..