Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008

Λίγη βοήθεια παρακαλώΧαίρετε. Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ από τους φίλους αυτής της σελίδας, ή ακόμα καλύτερα τους άγνωστούς της επισκέπτες..

Η κατάσταση έχει ως εξής: Έχω ένα σχέδιο στο μυαλό μου. Κωδική ονομασία: Σχέδιο Β'. Χαζό ακούγεται, ε;; Λοιπόν, πρόκειται για μια άτυπη ομάδα ανθρώπων που θα προσφέρουν τον καλλιτεχνικό τους οβολό σε ένα συνολικό έργο με καλό, φιλανθρωπικό σκοπό. Και ενώ έχουν λυθεί οι λεπτομέρειες στο μυαλό μου, αντιμετωπίζω το εξής ζήτημα:

Όνομα.

Οπότε σκέφτηκα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχετε νεότερα σύντομα. Ένα καλό όνομα όμως θα βοηθήσει να ξεκινήσουμε γρήγορα και δυναμικά.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,
αναμένω την συμμετοχή σας

(Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση, να στείλετε ένα e-mail στο sfyrakion@gmail.com, να με προσθέσετε ως επαφή στο MSN Messenger με το e-mail spytzo@hotmail.com, αν με γνωρίζετε προσωπικά, να μου στείλετε ένα γραπτό μήνυμα..)

Συμπλήρωση:
Θα πρόκειται για μια συλλογή κειμένων, ποιημάτων, σκίτσων κλπ. από ένα σύνολο καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα.

Βήμα 1ο:
Συγκεντρώνουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ενδιαφερομένων.

Βήμα 2ο:
Αποστέλω ένα λευκό σημειωματάριο-βιβλίο στον πρώτο της λίστας, ο οποίος καλύπτει 1 με 2 σελίδες του με ότι αυτός επιθυμεί, δηλαδή, ένα ποίημά του, ένα παραμύθι, ένα σχέδιο..

Βήμα 3ο:
Όταν συμπληρώσει το μέρος που του αναλογεί, θα το αποστείλει στον επόμενο και ούτω καθεξής.

Βήμα 4ο:
Το συμπληρωμένο πλέον βιβλίο θα δημοπρατηθεί με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δοθούν σε ίδρυμα που τα έχει ανάγκη. Το ποιό θα είναι αυτό θα αποφασιστεί από κοινού αργότερα.


15 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..