Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Σ' άρεσε μωρή για το σκονάκι, Βουλγαράκη, Βουλγαράκη;;



Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008

Να και μια κόρη υπουργού που δεν είναι τύπος και υπογραμμός! Επιτέλους. Βρέθηκε ένα πλάσμα που είναι σαν...όλους μας. Αναφερόμαστε στην κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη που βρέθηκε με σημειώσεις στο μπράτσο της την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια πανελλαδικών εξετάσεων στα Αρχαία Ελληνικά κόρη κορυφαίου υπουργού στο Κολλέγιο Αθηνών.
Η κόρη του Βουλγαράκη έκανε το σκονάκι της όπως πολλοί άλλοι έχουν κάνει και δεν το λένε. Απο το να έχουμε παιδιά...παπαγαλάκια καλύτερα παιδιά-σκονάκια. Για το θέμα...

...ενημερώθηκε αμέσως η λυκειακή επιτροπή και ζητήθηκε από τη μαθήτρια να σηκωθεί από τη θέση της και να πάει στην άλλη άκρη της αίθουσας. Ομάδα καθηγητών που εξέτασε το περιεχόμενο των σημειώσεων, συνέγραψαν στο πρακτικό ότι ήταν προσωπικού χαρακτήρα και δεν είχαν σχέση με την ύλη του εξεταζόμενου μαθήματος. Στη συνέχεια επέτρεψαν στη μαθήτρια να επιστρέψει στη θέση της και να συνεχίσει.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα αναστάτωσαν το σχολείο καθώς υποστήριζαν ότι κόρη υπουργού συνελήφθη να αντιγράφει αλλά δεν τιμωρήθηκε.

Την εκδοχή ότι η κόρη του κυβερνητικού αξιωματούχου προστατεύτηκε από τους καθηγητές του Κολλεγίου υποστήριξε και ανώνυμη καταγγελία στο υπουργείο Παιδείας.

(το θέμα έβγαλε το zougla.gr)

Πόσο χάρηκα.. Σας τα έχω πει τα κολλήματά μου.. Είχα πει

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008

Είστε σκόνη
Ξεφτίλες.. Στα δύο τελευταία διαγωνίσματα έκατσα 2 ολόκληρες ώρες πάνω από τα θέματα για να θυμηθώ όλους τους τύπους, για να μην κάνω λάθος, να είμαι εντάξει. Γιατί μπορεί να μην είμαι καλός μαθητής, αλλά είμαι τίμιος.



Εσύ και εσύ, είχατε όλο το τυπολόγιο της Φυσικής στο αριστερό χέρι, και το δείχνετε ακόμα με υπερηφάνεια. Και εσύ, που εκεί που είχα απελπιστεί και προσπαθούσα να θυμηθώ, βγάζεις την φωτοτυπία από κάτω και μου χαμογελάς που σε είδα. Ενώ νωρίτερα είχες παραδώσει το βιβλίο σου στον επιτηρητή, είσαι καθαρή.

Λάθος. Είσαι σκόνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..