Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Κακούργοι - Άγγελος Τσέκερης, Γιώργος ΚυρίτσηςΣοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η επίθεση «αγανακτισμένων» εναντίον του βουλευτή Αιτωλοκολωνακίας κ. Ισόβιου Βουλευτίκογλου την ώρα που εξήρχετο απο εκδήλωση για την ελληνικότητα της τυροκαυτερής. Η επίθεση έγινε στην κεντρική πλατεία Αρκουδορέματος, μπροστά στα έντρομα μάτια των μπράβων του βουλευτή, τεσσάρων διμοιριών ΜΑΤ που τον προστάτευαν και της δίχρονης πολυτελούς λιμουζίνας του.

Στην επίθεση, που ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη, πήραν μέρος τα τρία μέλη που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ακτίνα 160 χιλιομέτρων, και τα οποία είχαν μεταμφιεστεί σε ομάδα 50 συνταξιούχων ο καθένας. Την ώρα που ο βουλευτής διέσχιζε την πλατεία συνοδευόμενος από συνεργάτες του, εκτόξευσαν εναντίον του αποδοκιμασίες, ειρωνικά σχόλια, τρία εκκαθαριστικά της εφορίας καθώς και ένα φύλλο τοπικής εφημερίδας με πρόσφατη συνέντευξή του υπό τον τίτλο «Θα το σκεφτώ αν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο».

Από την επίθεση, που όπως λένε οι περίοικοι τους θύμισε άλλες εποχές, όταν οι παρακρατικοι δολοφονούσαν τους αριστερούς, τραυματίστηκε σοβαρά η αίσθηση περί γελοίου, ενώ ζημιές υπέστη η σοβαρότητα του βουλευτή και επλήγη ο τουρισμός μας. Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν σε παρακείμενο τσιπουράδικο, ενώ ο βουλευτής διακομίστηκε σε εφημερεύον στεγνοκαθαριστήριο, προκειμένου να παρασχεθούν πρώτες βοήθειες στο κοστούμι του.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος σε δηλώσεις του κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την ανεύθυνη στάση του θέτει σε κίνδυνο την εκταμίευση του υπόλοιπου της 5ης δόσης του επικαιροποιημένου Μνημονίου 4 και προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να καταργεί μία πανεπιστημιακή σχολή τη βδομάδα μέχρι να παραδοθούν οι θρασύδειλοι δράστες.

Πηγή: Athens Voice, the paper, τεύχος: 355 - 13/07/2011


4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..