Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

ΕΔ2 ∫ The Boy - Ηλιοθεραπεία (σε Ξαπλώστρες Φέρετρα)Στην Inner Ear έχουμε αναφερθεί μία ακόμη φορά, στο "Για όσους θρηνούν τα βινύλια.. listen to your Inner Ear". Στον Αλέξανδρο Βούλγαρη a.k.a. The Boy, όμως, όχι.. Η αφορμή δεν άργησε να έρθει:
Οι φετινές διακοπές επιφυλάσσουν Ηλιοθεραπεία σε Ξαπλώστρες Φέρετρα. H Inner Ear σας προσφέρει δωρεάν το soundtrack του φετινού καλοκαιριού και σας εύχεται καλή ακρόαση και καλή τύχη...
Ηλιοθεραπεία - The Boy
Το γεγονός: Πιάνοντας το νήμα από τους μήνες της εσωστρέφειας και της αναζήτησης που βιώσαμε, ο The Boy στήνει το χειρουργικό του κρεβάτι και επεμβαίνει επί της ανθρώπινης ψυχής, αναμοχλεύοντας αποστήματα και συμπεριφορές. Ήχος ενοχλητικός, ηλεκτρισμένος, ίδιος ποίηση εχθρική στην αναιμική αισιοδοξία· όταν η Κατερίνα Γώγου γνώρισε τον Brian Molko στο ημιυπόγειο του Αγγελάκα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί από τον ακροατή ότι τα τραγούδια είναι όμορφα - καθότι δεν προσδοκούν τη σταθερότητα των (προ)σχημάτων.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναγνωριστεί από τον ακροατή ότι τα τραγούδια είναι ωραία - καθότι έρχονται σε ώριμες εποχές.


~ Ακούγεται καλύτερα στη μοναξιά μας χιλιάδες φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..