Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΕΔ2 ∫ The Boy - Ηλιοθεραπεία (σε Ξαπλώστρες Φέρετρα)



Στην Inner Ear έχουμε αναφερθεί μία ακόμη φορά, στο "Για όσους θρηνούν τα βινύλια.. listen to your Inner Ear". Στον Αλέξανδρο Βούλγαρη a.k.a. The Boy, όμως, όχι.. Η αφορμή δεν άργησε να έρθει:
Οι φετινές διακοπές επιφυλάσσουν Ηλιοθεραπεία σε Ξαπλώστρες Φέρετρα. H Inner Ear σας προσφέρει δωρεάν το soundtrack του φετινού καλοκαιριού και σας εύχεται καλή ακρόαση και καλή τύχη...
Ηλιοθεραπεία - The Boy
Το γεγονός: Πιάνοντας το νήμα από τους μήνες της εσωστρέφειας και της αναζήτησης που βιώσαμε, ο The Boy στήνει το χειρουργικό του κρεβάτι και επεμβαίνει επί της ανθρώπινης ψυχής, αναμοχλεύοντας αποστήματα και συμπεριφορές. Ήχος ενοχλητικός, ηλεκτρισμένος, ίδιος ποίηση εχθρική στην αναιμική αισιοδοξία· όταν η Κατερίνα Γώγου γνώρισε τον Brian Molko στο ημιυπόγειο του Αγγελάκα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί από τον ακροατή ότι τα τραγούδια είναι όμορφα - καθότι δεν προσδοκούν τη σταθερότητα των (προ)σχημάτων.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναγνωριστεί από τον ακροατή ότι τα τραγούδια είναι ωραία - καθότι έρχονται σε ώριμες εποχές.


~ Ακούγεται καλύτερα στη μοναξιά μας χιλιάδες φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..