Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Νεότερα για το Φεστιβάλ 2008



(αναδημοσίευση από http://mesologrockfest.blogspot.com/)

Τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν σιγά σιγά τη θέση τους, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του κειμένου.. Έτσι λοιπόν, η καταληκτική ημερομηνία για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ είναι η 3η Αυγούστου, ημέρα Κυριακή, με πιο πιθανή ώρα έναρξης τις 9 το βράδυ. Λαμβάνουν μέρος: Bazakaba - prang - Groomfs.

Οι βλέψεις μας για αυτή την διοργάνωση ήταν μεγάλες, έως τολμηρές. Αυτό πιστεύουμε πως μπορείτε να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε διαβάσει την αρχική, πρώτη μας ανάρτηση, με τίτλο Ανοιχτή Πρόσκληση, που αντεγράφη και αναδημοσιεύθηκε από το Messolonghi News, το noiz.gr, το Mesologi.Spaces, όπως επίσης και από τις εφημερίδες Αιχμή Αιτωλοακαρνανίας και Μεσολογγίτικα Χρονικά (χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η πιθανότητα λάθους από μέρους μας σχετικά με τις αναδημοσιεύσεις). Όμως, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, αδυνατεί να καλύψει έστω και 1 (ένα) ευρώ για τις δαπάνες, οι οποίες μάλιστα, έπειτα από πολλές προσπάθειες και επαφές, ελαχιστοποιήθηκαν. Από ότι μας είπαν, ο ηχολήπτης με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος έχει μείνει απλήρωτος, οπότε δεν είναι δυνατή η σύναψη νέας συνεργασίας μαζί του.

Επομένως, το κόστος θα καλυφθεί από εμάς τους ίδιους. Νέοι, παιδιά της περιοχής, που ενεργούμε και παίρνουμε το δικό μας ρόλο στην ανάδειξη της μουσικής και της πόλης μας. Ανεξάρτητοι από οποιονδήποτε παράγοντα, υποκινούμενοι μόνο από το πάθος μας για αυτό που κάνουμε.

---
3 Αυγούστου 2008

Φεστιβάλ Ροκ Συγκροτημάτων Μεσολογγίου

Ανεξάρτητα Σχήματα, στο Θεατράκι του Λιμανιού

Bazakaba - prang - Groomfs

Είσοδος Ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..