Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Επιστροφή στα μικρόφωνα



Καλώς εχόντων των πραγμάτων, και άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, η παρέα επιστρέφει πίσω στα μικρόφωνα. Από την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στην ίδια πάλι ώρα , ήτοι 22.00 με 00.00. Οι ιδέες αρκετές, οι συνθήκες καλές, η παρέα ακόμα καλύτερη, και βλέπουμε.. Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες για την εκπομπή:

Η εκπομπή θα γίνεται μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ι.Π. Μεσολογγίου, στους 92 FM (νομίζω πως ισχύει για το σύνολο της Αιτωλοακαρνανίας). Αν δεν βρίσκεστε κοντά, φυσικά και θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε, και μπορείτε να ακούτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας http://www.mesradio92.gr/index.php. Το πρόγραμμά μας θα κινείται στα χνάρια του κλασσικού ροκ, όμως δεν θα ήθελα να επεκταθώ επί του θέματος για να μην έχουμε περιορισμούς στα τραγούδια που θα ακουστούν.

Τα τηλέφωνα του σταθμού είναι τα 2631022764 και 2631022644, όπως επίσης μην ξεχνάμε και τον αριθμό 6932553299 για τα γραπτά σας μηνύματα, ενώ βέβαια μπορείτε από αυτή εδώ την ανάρτηση να αφήνετε τα σχόλιά σας και να επικοινωνείτε μαζί μας!!!


2 σχόλια:

  1. Μπορείτε επίσης να μπείτε στο http://www.e-radio.gr/player/asx/739.asx για να ακούσετε ζωντανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο πράμα λέμε Pako. Απλά να μπαίνουν καλύτερα στην ιστοσελίδα του σταθμού, ώστε να έρχονται σε επαφή με τον σταθμό παρά με το e-radio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..