Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009

Εθελοντής ΓείτοναςΣυμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ» μπορείς να βοηθήσεις μία γιαγιά ή έναν παππού στην πολυκατοικία ή τη γειτονιά σου. Σε περίπτωση άμεσης και έκτακτης ανάγκης του ηλικιωμένου, η Γραμμή Ζωής θα επικοινωνήσει μαζί σου για να


σταθείς δίπλα του μέχρι να φτάσει η απαραίτητη βοήθεια. Επιπλέον, εάν το επιθυμείς μπορείς να συνεισφέρεις, διαθέτοντας μέρος του ελεύθερου χρόνου σου κρατώντας του παρέα ή διευκολύνοντάς τον σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας του (π.χ. καθημερινά ψώνια, φάρμακα κτλ).


Η συνεισφορά σου μέσα από το πρόγραμμα «ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ» είναι ανεκτίμητη για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, τους ανθρώπους που μας φρόντισαν, τους οποίους ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι συνθήκες τους έχουν εξαναγκάσει να ζουν στην απομόνωση, παρότι έχουν πολλά να προσφέρουν. Απλά αναλογίσου τη χαρά και την ικανοποίηση που μπορείς να προσφέρεις, αφιερώνοντας μέρος του χρόνου σου στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.

Εάν θέλεις να γίνεις Εθελοντής Γείτονας επικοινώνησε με τη Γραμμή Ζωής στα τηλέφωνα 210.6990885, 210.6917125 ή στο info@lifelinehellas.gr και ζήτησέ μας να σου στείλουμε την αίτηση συμμετοχής.

Γίνε ενεργός πολίτης, Γίνε Εθελοντής Γείτονας σήμερα!


Στη ζωή μας σπάνια παρουσιάζονται μεγάλες ευκαιρίες να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας… όμως μικρές ευκαιρίες μάς δίνονται καθημερινά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..