Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

Κοινόχρηστοι αστυνόμοι
Πιο απολαυστικό για όσους γνωρίζουν το γνωστό σύνθημα και ειδικά την ικανότητα όσων το φωνάζουν να το "κολλάνε" όπου παίρνει!!


Who said love is not a hard feeling?
Το Σφυράκι θα ήθελε τη βοήθειά σας. Πριν από αρκετό καιρό είχα κάνει το παραπάνω σκιτσάκι σε στιλ xkcd.com που γενικά είναι εύκολο για κάποιον που δεν ξέρει, όπως εγώ δηλαδή. Θα ήθελα όποιος έχει λίγο χρόνο να μου διαθέσει, να αναπαράγει την βασική ιδέα του και να προτείνει το δικό του σκίτσο. Μπορείτε να αποστέλλετε οποιαδήποτε αντιπρόταση στο sfyrakion@gmail.com.

Όταν συγκεντρωθούν αρκετές προτάσεις, θα τις εκθέσουμε σε μία μεγάλη ανάρτηση και αν θέλετε, να γίνει και μία ψηφοφορία για την ανάδειξη του κατά πλειοψηφία ομορφότερου.

Σας ευχαριστώ!


Μ.Μ.Ε. και Marilyn Manson ΕίρωνΟ Marilyn Manson μου κέντρισε το ενδιαφέρον αφότου είδα το ντοκιμαντέρ Bowling for Columbine του διάσημου αμερικανού σκηνοθέτη Michael Moore. Εκεί, o Manson καταγγέλλει τα μαζικά μέσα ενημέρωσης καθώς και τις επιχειρήσεις όπλων για το καθεστώς τρομοκρατίας που επικρατεί γύρω από το όνομά του, υπό τις κατηγορίες ότι τα γεμάτα οργή τραγούδια του ώθησε τους νέους στο μακελειό του Λυκείου Columbine. Διαβάζοντας, λοιπόν, σήμερα στο rocking.gr το παρακάτω απόσπασμα, μου άρεσε ο τρόπος που ο Manson ειρωνεύτηκε το όλο σύστημα που τον είχε καταδικάσει στην πυρά λίγο καιρό πριν. Ωστόσο, να μη βιαστεί ο αναγνώστης να ταυτίσει τις απόψεις μου με αυτές του Manson. Γνωρίζω ότι είναι μάλλον ακραίος, αν και δεν έχω ακούσει τραγούδια του και δεν έχω διαβάσει στίχους του. Ακόμα και έτσι, χαίρει της εκτίμησής μου για τις απόψεις που έχει εκφράσει πάνω στα προαναφερθέντα θέματα.


(αναδημοσίευση από rocking.gr)

Αν μη τι άλλο ο Marilyn Manson ξέρει να προκαλεί. Μετά από άλλο ένα επεισόδιο βίας σε Αμερικανικό σχολείο, όπου 14χρονος διέταξε, υπό την απειλή όπλου, την καθηγήτριά του να πει τη φράση «Ζήτω ο Marilyn Manson» και όταν αυτή αρνήθηκε, την πυροβόλησε αστοχώντας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ο Manson δήλωσε πως «αφού χρεώνομαι εγώ όλες τις δολοφονίες σε αυτή τη χώρα, ας μου αποδώσουν και τα εύσημα για αυτές», σοκάροντας για άλλη μια φορά το κοινό. Κατόπιν συνέχισε πιο ψύχραιμα να δηλώνει: «Μετά τα γεγονότα του Columbine το 1999 (σημείωση: μαζικές δολοφονίες μαθητών, από μαθητές σε λύκειο των ΗΠΑ), έχω δεχτεί αναρίθμητες απειλές για τη ζωή μου, τόσο που πλέον έχω βαρεθεί να τις μετράω. Και παρόλα αυτά όλοι ασχολούνται με το τι κάνει ο Manson και τι λέει ο Manson στα τραγούδια του. Δεν τους απασχολεί όμως καθόλου το ότι είναι πιο εύκολο τη σήμερον ημέρα να αγοράσεις ένα όπλο από το super market, παρά το νέο μου cd.»


Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Στο στόχαστο οι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής(αναδημοσίευση από madata.gr)

Σχόλιο-Σφυράκι: Η ελληνική οικονομία ανακαλύπτει πως το κουνούπι όσο και να το στύψεις δεν θα βγάλει περισσότερο "ζουμί" από τον ελέφαντα.

Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν οι ιδιοκτήτες των σκαφών αναψυχής μήκους άνω των δέκα μέτρων, για τους οποίους ο Γιάννης Παπαθανασίου κρίνει ότι υποπίπτουν πολλές φορές στο παράπτωμα της παρατεταμένης φοροδιαφυγής. Για το λόγο αυτό ανακοίνωσε μέτρα για την εξυγίανση του πολυτελούς αυτού χώρου, τα οποία θα βάλουν τέλος στις παρατυπίες που παρατηρούνται. «Κηρύξαμε τον πόλεμο στους σκαφάτους και θα τον πάμε έως το τέλος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομίας.

Ετσι, από 'δώ και πέρα:

- Καθιερώνεται τεκμαρτό μίσθωμα ή ναύλος με βάση τον οποίο το κράτος θα εισπράττει τον ΦΠΑ. Με τον τρόπο αυτό επιδιώκεται η αντιμετώπιση του φαινομένου των εικονικών μισθωμάτων ή ναύλων από ιδιοκτήτες που καταχρηστικά εμφανίζονται ως επαγγελματίες.

- Καθιερώνεται ως τεκμήριο διαβίωσης για τον μισθωτή ή ναυλωτή σκάφους αναψυχής το ποσό του καταβαλλόμενου ή του τεκμαρτού (αν είναι υψηλότερο) μισθώματος ή ναύλου, ώστε να αποφεύγονται οι εικονικές ναυλώσεις.

- Η απαλλαγή των επαγγελματιών από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης θα γίνεται μόνο απολογιστικά, με υποβολή δικαιολογητικών κατά το πρότυπο της επιστροφής του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης.

- Καθιερώνεται ειδικό εξωτερικό γνώρισμα για τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, που θα τα διακρίνει από τα ιδιωτικά. Στην πλώρη και στην πρύμνη του σκάφους θα αναγράφεται ο αριθμός του σκάφους στο μητρώο επαγγελματικών σκαφών αναψυχής μαζί με τα αρχικά στοιχεία ΑΜΕΠΑ.

- Γίνεται αυστηρός ο έλεγχος των ναυλοσυμφώνων από τις αρμόδιες αρχές.

- Προωθείται, σε συνεργασία με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, η ίδρυση ειδικής μορφής νομικού προσώπου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με αποκλειστικό σκοπό την απόκτηση ιδιωτικού σκάφους αναψυχής με νηολόγηση στο ελληνικό νηολόγιο και τηην αποφυγή νηολόγησης σε νηολόγια άλλων χωρών. Αυτό γίνεται για να αυξηθούν οι ελληνικές σημαίες στα σκάφη.

- Καθίσταται υποχρεωτική η λήψη ΑΦΜ και από τους αλλοδαπούς χρήστες ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

- Μπαίνει τάξη στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής με ξένη σημαία, με την υποχρεωτική λήψη ΑΦΜ από τον ιδιοκτήτη, φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία και από τον χρήστη του σκάφους. Ετσι, καθίσταται δυνατός ο έλεγχος, αλλά και η είσπραξη των τελών και των πάσης φύσεως λοιπών οφειλών προς το Δημόσιο.

Τα παραπάνω μέτρα δεν αφορούν τα σκάφη μήκους έως δέκα μέτρων και τα ιστιοπλοϊκά μήκους έως δώδεκα μέτρων.


Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος(αναδημοσίευση)

Το διάσημο παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας, αυτή την φορά από την πλευρά του λύκου..

Κάποτε, μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι σκουπίδια που είχε παρατήσει ένας κατασκηνωτής, άκουσα βήματα. Πήδηξα πίσω από ένα δέντρο και είδα ένα μικρό κορίτσι να έρχεται από ένα μονοπάτι, κρατώντας ένα καλάθι. Μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή γιατί φορούσε αστεία ρούχα ολοκόκκινα, και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια κουκούλα σαν να μην ήθελε να την αναγνωρίσουν.

Φυσικά, την σταμάτησα για να ερευνήσω το ζήτημα. Την ρώτησα ποια ήταν, πού πήγαινε, από πού ερχόταν κλπ. Μου είπε μια ιστορία για κάποια γιαγιά, που πήγαινε να την επισκεφθεί και να της πάει φαγητό.

Έδειχνε βασικά έντιμο άτομο, αλλά βρισκόταν στο δάσος μου και έδειχνε ύποπτη μ' αυτά τα ρούχα. Έτσι αποφάσισα να της δείξω πόσο σοβαρό ήταν να εισβάλλει έτσι, χωρίς ειδοποίηση, ντυμένη αστεία.

Την άφησα να συνεχίσει αλλά έτρεξα πριν από αυτήν στο σπίτι της γιαγιάς της. Όταν συνάντησα την συμπαθητική γριούλα, της εξήγησα το πρόβλημά μου και συμφώνησε ότι η εγγονή της χρειαζόταν ένα μάθημα. Η γριούλα συμφώνησε να κρυφτεί ώσπου να την φωνάξω. Έτσι, κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι. Όταν έφτασε το κορίτσι, την κάλεσα να μπει στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόμουν στο κρεβάτι ντυμένος σαν τη γιαγιά. Το κορίτσι ήλθε, με τα κόκκινα μαγουλά της, και είπε κάτι άσχημο για τα μεγάλα μου αυτιά. Με είχαν προσβάλει κι άλλοτε και έτσι προσπάθησα να πω κάτι θετικό. Είπα ότι, ίσως, τα μεγάλα μου αυτιά, μου επέτρεπαν να την ακούω καλύτερα. Δηλαδή έδειχνα ότι την συμπαθούσα και θελα να προσέχω αυτά που λέει.

Αλλά έκανε άλλο ένα καλαμπούρι για τα γουρλωτά μου μάτια. Τώρα καταλαβαίνετε πώς άρχισα να αισθάνομαι γι' αυτό το κορίτσι, που έβαζε ένα ευγενικό προσωπείο, αλλά ήταν τόσο κακοήθης. Παρ' όλα αυτά, έχω την τακτική να γυρίζω και το άλλο μάγουλο, και της είπα ότι τα γουρλωτά μου μάτια με βοηθούν να την βλέπω καλλίτερα. Η επόμενη προσβολή στα αλήθεια με νευρίασε. Έχω κάποιο σύμπλεγμα για τα μεγάλα μου δόντια κι αυτό το κορίτσι έκανε μία προσβλητική παρατήρηση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να μην χάσω την ψυχραιμία μου, αλλά πήδηξα από το κρεβάτι και της φώναξα πως τα μεγάλα μου δόντια ήταν χρήσιμα για να την φάω καλύτερα. Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς λύκος δεν θα έτρωγε ποτέ ένα κορίτσι, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά αυτό το τρελλοκόριτσο άρχισε να τρέχει γύρω-γύρω ουρλιάζοντας κι εγώ προσπαθούσα να την φτάσω για να την ηρεμήσω. Έβγαλα και τα ρούχα της γιαγιάς, αλλά αυτό φάνηκε να χειροτερεύει τα πράγματα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε με δυνατό κρότο και ένας μεγαλόσωμος τύπος στεκόταν εκεί με το τσεκούρι του. Τον κοίταξα και κατάλαβα ότι είχα βρει τον μπελά μου. Υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο πίσω μου και την κοπάνησα.

Θα ήθελα να μπορούσα να πω πως εδώ τελειώνει η ιστορία. Όμως, αυτή η γριούλα γιαγιά ποτέ δεν είπε την δική μου πλευρά της κατάστασης. Σύντομα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήμουν κακός και μοχθηρός. Όλοι άρχισαν να με αποφεύγουν. Δεν ξέρω τι έγινε το κοριτσάκι με τα αστεία κόκκινα ρούχα, όμως, εγώ δεν έζησα από τότε καλά. Έτσι αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μου.

Με εκτίμηση
Ο Λύκος


Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009

Θεόδωρος Τενέζος: 121 μέρες απεργία πείνας(αναδημοσίευση από madata.gr)

Μετά από 120 μέρες σε απεργία πείνας, ο εξουθενωμένος Θοδωρής Τενέζος, που αποφάσισε να πολεμήσει… μέχρι θανάτου τα «καρτέλ του σιδήρου», χθες το πρωί ξάπλωσε στο οδόστρωμα της Πατησίων διακόπτοντας για περίπου μία ώρα την κυκλοφορία των οχημάτων και στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα για το προσωπικό του δράμα.

Συμπαραστάτης του 40χρονου στον αγώνα που δίνει από τις 13 Φεβρουαρίου έξω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι τις τελευταίες ημέρες και ο γιατρός Γιώργος Κοσμόπουλος, πρόεδρος της Ενωσης Θυμάτων Καρτέλ (Stopcartel), ο οποίος σταμάτησε από τη μεριά του τη λήψη στερεάς τροφής αλλά και υγρών.

«Θα φτάσω μέχρι το τέλος, μακάρι να έρθει πιο γρήγορα τώρα ο θάνατος που σταματώ να πίνω και νερό. Η αναλγησία των πολιτικών μάς οδηγεί στην αυτοκτονία» είπε στην «Espresso» με τρεμάμενη φωνή από την εξάντληση ο άνδρας, που αδυνατεί να περπατήσει και κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι. «Θα κλείνουμε συνέχεια την Πατησίων για να κάνουμε αντίσταση. Μέχρι το τέλος» πρόσθεσε.

Λόγω της παρατεταμένης ασιτίας, ο απεργός πείνας χρήζει κλινικής περίθαλψης, κάτι που αποδεικνύουν και οι επανειλημμένες αναλύσεις αίματος στις οποίες έχει υποβληθεί. Μάλιστα, μέσα από το site www.stopcartel.org τα μέλη της ένωσης κάνουν έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια από γιατρούς προς τον απεργό, του οποίου η ζωή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Από τη μεριά του, ο απεργός δηλώνει αμετανόητος και πρόσφατα έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας να αλλάξει το σύνταγμα και να πάψουν να καλύπτονται τα σκάνδαλα των μεγαλοεπιχειρηματιών.


Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009

Οικονομικός γρίφος(αναδημοσίευση από το troktiko.blogspot.com)

Γιαγιά 80 ετών έλαβε χθες το εκκαθαριστικό της εφορίας. Είχε εισπράξει το προηγούμενο έτος 9.000 ευρώ από τη σύνταξη και 10.000 ευρώ από ενοίκια. Βγάζοντας τα 9.000 που έχει ήδη παρακρατηθεί ο φόρος μένουν τα 10.000 να φορολογηθεί. Ο φόρος που γράφει το εκκαθαριστικό για να πληρώσει είναι 2.453 ευρώ, εκ των οποίων 1.273 είναι η κανονική φορολόγηση εισοδήματος και 1.180 είναι προκαταβολή φόρου!!!!! Υπόψη ότι η εισοδηματίας γιαγιά τσοντάρει, όπως οι περισσότεροι παππουδογιαγιάδες αυτού του τόπου έναν εγγονό με μεταπτυχιακό άνεργο 1 φαντάρο και τρεις φοιτητές.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ον : να ιδρύσει μια off shore εταιρεία; (νόμιμον άρα και ηθικόν).

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ον : τα εγγόνια να κόβουν δελτίο παροχής υπηρεσιών;

ΕΡΩΤΗΜΑ 3ον : θα ζήσει άραγε του χρόνου να πάρει πισω τη προκαταβολή φορου 1.180 ευρω που θα πληρώσει τώρα;


Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

Άκυρη κρίθηκε βασική διάταξη του γαλλικού νόμου για το παράνομο κατέβασμα
Το Συνταγματικό Συμβούλιο, που επιβλέπει τη νομιμότητα των γαλλικών νομοθετημάτων, απέρριψε τη βασική διάταξη του νομοσχεδίου κατά του παράνομου κατεβάσματος μουσικής και ταινιών από το Internet, το οποίο εγκρίθηκε τον περασμένο μήνα και προέβλεπε την διακοπή της πρόσβασης των υπότροπων χωρίς δικαστική εντολή.

Το Συμβούλιο αποφάνθηκε πως η ελευθερία στην επικοινωνία και στην έκφραση που απορρέει από τη Διακήρυξη για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου εξυπακούει «την γενικευμένη ανάπτυξη του Internet», την «ελεύθερη πρόσβαση του κοινού στις δικτυακές επικοινωνιακές υπηρεσίες».

Επίσης, το Συμβούλιο κρίνει πως η κατάργηση της σύνδεσης δεν μπορεί να αποφασιστεί παρά μόνον από τους δικαστές και όχι από μία διοικητική αρχή, όπως προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε την 13η Μαΐου. Συνεπώς μετά τη γνωμοδότηση αυτή, ο νόμος (που καθιστούσε τη γαλλική νομοθεσία ως μία από τις αυστηρότερες χώρες στην Ευρώπη για τον συγκεκριμένο τομέα) δεν έχει πλέον νομική ισχύ.

Η απόφαση αποτελεί πραγματικό πλήγμα κατά της κυβέρνησης και του Νικολά Σαρκοζί, οι οποίοι υπερασπίστηκαν με θέρμη την ψήφιση του νόμου, τον οποίο επέκρινε ως ανούσιο και ελευθεροκτόνο η αριστερή αντιπολίτευση.

Το Συνταγματικό Συμβούλιο γνωμοδότησε έπειτα από την προσφυγή που κατέθεσαν στις 19 Μαΐου σοσιαλιστές βουλευτές, που ζήτησαν να ακυρωθεί ο νόμος και να προστατευθεί η δημιουργία στο Internet.

«Η απόφαση είναι πολύ καθαρή: η καρδιά του νόμου ακυρώθηκε», δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλιστών.Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009

Το παράδοξο του ΕπίκουρουΘέλει ο Θεός να εμποδίσει το κακό αλλά δεν είναι ικανός; Τότε δεν είναι παντοδύναμος.

Μπορεί αλλά δε θέλει; Τότε δεν είναι πανάγαθος.

Και θέλει και μπορεί; Τότε γιατί υπάρχει το κακό;

Δεν θέλει ούτε μπορεί; Τότε γιατί να τον αποκαλούμε Θεό;
H εκδίκηση των εξετάσεωνΗ απόλαυσή μου για τις εξετάσεις.. Δυστυχώς έχω να δηλώσω ότι ξοδεύω ίσως υπερβολικό χρόνο εδώ (gamesheep), αλλά έχει αρκετά καλούδια.. Επόμενη στάση, friv..


Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

Ολόκληρο χωριό γύρισε την πλάτη στους πολιτικούς(αναδημοσίευση από madata.gr)

Ένα ολόκληρο χωριό γύρισε την πλάτη στην κάλπη και τους πολιτικούς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία που δείχνουν οι κυβερνήσεις στον τόπο τους. Πρόκειται για το χωριό Αργύρι, που βρίσκεται σε απόσταση 112 χιλιομέτρων από την Καρδίτσα, στο Δήμο Αχελώου, όπου η αποχή ξεπέρασε το 99,9% .

Στο 22ο εκλογικό τμήμα του χωριού, ψήφισαν μόλις 13 από τους 324 εγγεγραμμένους, κι αυτοί αναγκαστικά, επειδή είναι ετεροδημότες κι έπρεπε να «πάρουν» την υπογραφή για να δικαιολογήσουν τις άδειες που πήραν από τις δουλειές τους.

Από τους 13 που πήγαν στο εκλογικό τμήμα, οι 10 έριξαν άκυρο. Δύο ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ένας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο λόγος της πρωτοφανούς αυτής αποχής είναι ότι το έτος 2009, οι κάτοικοι του Αργυρίου ακόμα «παλεύουν» με το χωματόδρομο, καθώς τα τελευταία 11 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου που ενώνουν το χωριό τους με την Καρδίτσα, δεν έχουν ασφαλτοστρωθεί, παρά τις υποσχέσεις των πολιτικών από το 2004.

Όπως καταγγέλλει στη zougla.gr ο κ. Ευάγγελος Μπλάνης, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αχελώου, Ευρώπη δεν είναι μόνο οι πόλεις, αλλά και τα χωριά. Για το λόγο αυτό, οι κάτοικοι του Αργυρίου θα τους «μαυρίσουν» και στις εθνικές εκλογές.Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009

Εθελοντής ΓείτοναςΣυμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ» μπορείς να βοηθήσεις μία γιαγιά ή έναν παππού στην πολυκατοικία ή τη γειτονιά σου. Σε περίπτωση άμεσης και έκτακτης ανάγκης του ηλικιωμένου, η Γραμμή Ζωής θα επικοινωνήσει μαζί σου για να


σταθείς δίπλα του μέχρι να φτάσει η απαραίτητη βοήθεια. Επιπλέον, εάν το επιθυμείς μπορείς να συνεισφέρεις, διαθέτοντας μέρος του ελεύθερου χρόνου σου κρατώντας του παρέα ή διευκολύνοντάς τον σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας του (π.χ. καθημερινά ψώνια, φάρμακα κτλ).


Η συνεισφορά σου μέσα από το πρόγραμμα «ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ» είναι ανεκτίμητη για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, τους ανθρώπους που μας φρόντισαν, τους οποίους ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι συνθήκες τους έχουν εξαναγκάσει να ζουν στην απομόνωση, παρότι έχουν πολλά να προσφέρουν. Απλά αναλογίσου τη χαρά και την ικανοποίηση που μπορείς να προσφέρεις, αφιερώνοντας μέρος του χρόνου σου στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.

Εάν θέλεις να γίνεις Εθελοντής Γείτονας επικοινώνησε με τη Γραμμή Ζωής στα τηλέφωνα 210.6990885, 210.6917125 ή στο info@lifelinehellas.gr και ζήτησέ μας να σου στείλουμε την αίτηση συμμετοχής.

Γίνε ενεργός πολίτης, Γίνε Εθελοντής Γείτονας σήμερα!


Στη ζωή μας σπάνια παρουσιάζονται μεγάλες ευκαιρίες να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας… όμως μικρές ευκαιρίες μάς δίνονται καθημερινά.


Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2009

Ανασκόπηση των ημερώνΈργα και ημέρες. Καλά μωρέ.. Ησυχία τρόπο τινά. Γράφουμε, κάνουμε, ράνουμε και προκοπή δε βλέπουμε. Ήσυχα, αυτό έχω να δηλώσω.. Δεν έχω κάτι να πω, οπότε δεν λέω τίποτα.

Αναμένω το νέο Assasin's Creed 2.. Χριστούγεννα 2009.. Αναμένουμε!!

http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/