Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκε το 1ο Καλοκαιρινό Camp του Α.Σ.Μεσολόγγι



Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου του Α.Σ.Μεσολόγγι και το αναδημοσιεύουμε με μεγάλη μας χαρά, ενισχύοντας με τον πρώτο τρόπο που περνάει από το χέρι μας τις προσπάθειες του συλλόγου. Θεωρούμε πως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο να οργανώνονται και να πραγματοποιούνται ανάλογες κινήσεις. Δείτε περισσότερα στην σχετική ανάρτηση του Συλλόγου.










Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο μας Καλοκαιρινό Camp που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου από 5 έως 16 Ιουλίου.


Αυτές τις δύο εβδομάδες μεταμορφώθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, ενώ η μουσική που έπαιζε συνεχώς, δημιούργησε γιορτινή ατμόσφαιρα. Ο αριθμός των παιδιών που επισκέφθηκαν το Camp ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το γεγονός αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια μεθοδικότητα, με σκοπό τα παιδιά της πόλης να έρθουν κοντά στον αθλητισμό.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπητούς γονείς για τα καλά τους λόγια, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλο αυτό το διάστημα! Από την πλευρά μας τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτό που είδαν στο Camp ,αυτές τις μέρες, ήταν μόνο η αρχή. Θα προσπαθούμε συνεχώς ώστε να διαμορφώσουμε τις ιδανικότερες συνθήκες άθλησης των παιδιών μας! Δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και μακριά από σκοπιμότητες, το μπάσκετ για μας είναι γιορτή και διασκέδαση πάνω από όλα!


Ραντεβού το Σεπτέμβρη, λοιπόν, που θα ανακοινώσουμε και το ωρολόγιο πρόγραμμα προπόνησης των τμημάτων των Ακαδημιών μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..