Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Προβάδισμα Μπόλεκ-Λόλεκ



Ισχυρό προβάδισμα φαίνεται να κερδίζει ο συνδυασμός των Μπόλεκ και Λόλεκ για την διεκδίκηση του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, το πολιτικό δίδυμο από την Πολωνία ηγείται της προεκλογικής κούρσας σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.00 με ποσοστό της τάξεως του 55% (σε σύνολο 38 ψηφισάντων). Κατά συνέπεια, καταλαμβάνουν με διαφορά την πρώτη θέση της δημοσκόπησης που θα τρέχει για μία ακόμη ημέρα στο Σφυράκι.

Στην δεύτερη θέση υποχρεώθηκαν οι ευέλπιδες Πετρόπουλος και Ψαράκης, ζευγάρι που ανήκει μετά βεβαιότητας στην σφαίρα της εικονικής πραγματικότητας έπειτα, μάλιστα, από τις τελευταίες διεργασίες στο στρατόπεδο της πράσινης παράταξης.


Να θυμίσουμε ότι η ψηφοφορία είναι ακόμα σε εξέλιξη και θα χαιρόμασταν ιδιαιτέρως εάν μας τιμούσατε με την ψήφο σας. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας θα κατατεθεί (με σειρά προτεραιότητας) στους κάτωθι:
  1. Α.Τ. Μεσολογγίου, για την λήψη προληπτικών μέτρων και στελέχωση της φρουράς των προηγησάντων
  2. Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας, για την τέλεση της Ακολουθίας του Αγίου Ελαίου (κοινώς γνωστό ως Ευχέλαιο) υπέρ του καθαγιασμού των ψυχών αυτών
  3. Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσολογγίου, μπας και τους βοηθήσουμε λίγο να βγάλουν άκρη με τα κτερίσματα - συγνώμη, χρίσματα, γιατί κρίμα είναι να χάνει τα μπάνια του ο κόσμος. Εξ άλλου, σοσιαλισμός δεν έρχεται, οπότε..
  4. Ποτοποιεία Τρικενές, για την εμφιάλωση της ειδικής σειράς "Ούζο Napoj", εις ένδειξη της ελληνοπολωνικής φιλίας. (Σημείωση: Λατρεύουμε το ούζο Τρικενέ και σε καμία περίπτωση δεν το ειρωνευόμαστε ή το στοχοποιούμε!)
Viva Polska, και όλα τα σχετικά..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..