Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Πάλι στη λίστα του Κατσούλη



Έγινε μία και το άφησα. Στη δεύτερη δεν άντεξα, θα απαντήσω..

Φαίνεται πως ο κύριος Πάνος Κατσούλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου εκτιμά ιδαιτέρως την αξία πληροφόρησης για αυτό και κάνει πολλά για να πετύχει στην εκστρατεία του. Μετά το ιστορικό εκείνο συμβάν με πρωταγωνίστρια την κυρία Τζίνα Τράπαλη-Σκαρμούτσου, έρχεται τώρα να προστεθεί στο ενεργητικό του η αποστολή e-mail σε προσωπικές διευθύνσεις με περιεχόμενο τις ανακοινώσεις του γραφείου του.

Έλαβα στην προσωπική μου διεύθυνση μήνυμα ο αποστολέας του οποίου δεν μπορεί μέχρι στιγμής να ταυτοποιηθεί. Τουτέστιν, κάποιος, από κάπου στέλνει τα ανακοινωθέντα του κυρίου Κατσούλη (τα οποία αν έχετε παρατηρήσει δεν είναι σε μορφή κειμένου αλλά σε μορφή μικρής αφίσας) σε μορφή όχι κειμένου, αλλά ηλεκτρονικού κώδικα για άμεση εφαρμογή αυτών σε ιστοσελίδα ή blog. Συγχωρέστε με, αλλά θα είμαι καχύποπτος.. Αν μπορεί κάποιος υπεύθυνος να βοηθήσει, ή αν κάποιος αναγνώστης είχε παρόμοια εμπειρία θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μας. Ευχαριστώ.



2 σχόλια:

  1. Στις ανακοινώσεις του συνδυάσμού του χαμηλά και με μικρά γράμματα αναφέρεται ότι το email του δεν είναι spam κ.α. αλλά newsletter.
    Βλεπω και τον Καρατσώλη στους φίλους σου στο Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI NEWSLETTER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΩΣΤΑ!(ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ SITE...)ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..