Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Η επικίνδυνη κοροϊδία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ΜεσολόγγιΑναφέραμε μάλλον πρώτοι το ζήτημα για την προεκλογική ηλεκτρονική προβολή του κ. Κατσούλη σε χθεσινή μας ανάρτηση. Αναδημοσιεύουμε σήμερα υλικό από το blog Αβόλευτος (που επιμελήθηκε του ζητήματος με τις αναρτήσεις Η επικίνδυνη κοροϊδία.. του Μεσολογγίου και Το σύγχρονο αυγό του φιδιού) που έχει να πει πολλά για την λειτουργία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Μεσολόγγι. Διαβάστε το, αξίζει την προσοχή μας!

Η επικίνδυνη κοροϊδία... του Μεσολογγίου!!!

Μπορείς να κοροϊδέψεις έναν για πολύ,

έναν για λίγο, πολλούς για λίγο

αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις

πολλούς για πολύ!

Κινέζικη παροιμία.

Τελικά όταν κανείς είναι φιλόδοξος και βιάζεται, είναι θέμα χρόνου πότε θα κάνει το λάθος και θα ξεσκεπαστεί η όποια ανομία του. Όλοι θυμούνται τον Γ. Ψαράκη σαν κατέχοντα το πράσινο χρίσμα για τη διεκδίκηση του Δήμου Μεσολογγίου. Είδαμε τι διαδραματίστηκε εκείνη την εποχή σχετικά με αυτή την υποψηφιότητα. Ξαφνικά μάθαμε ότι ο κ. Ψαράκης παραιτήθηκε (και μάλιστα δίνοντας ηλίθιες εξηγήσεις) ενώ ο κ. Κατσούλης διέδιδε μετ' επιτάσεως μάλιστα ότι ο Ψαράκης θα λακίσει γρήγορα. Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού αυτές οι τεχνικές είναι γνωστές σε υποψηφίους. Εδώ αρχίζει το κουβάρι να ξετυλίγεται όπως θα δείτε και θα μείνετε το ίδιο κάγκελο όπως και εμείς όταν πέσαμε πάνω σε διάφορα στοιχεία.

Λίγο πριν αποχωρήσει από την κούρσα των εκλογών ο κ. Ψαράκης είχε φροντίσει να ενοικιάσει (και να πληρώσει προκαταβολικά λίγο πάνω από τα 5000 ευρώ) για 2 μήνες το γνωστό εκλογικό κέντρο που σήμερα βρίσκεται ο κ. Κατσούλης. Η αλήθεια είναι ότι το παζάρευε και ο Αναγνωστόπουλος το συγκεκριμένο αφού το είχε πάλι την προηγούμενη τετραετία που εξελέγη δήμαρχος.Μετά την αποχώρηση Ψαράκη βρέθηκε ξαφνικά να έχει το εκλογικό κέντρο ο Π. Κατσούλης και μάλιστα όλα να φαίνονται φυσιολογικά σαν να μην τρέχει τίποτε σαν να μην άλλαξε κάτι. Εντάξει όμως από ένα γεγονός δεν μπορείς να πιαστείς και να λες οτιδήποτε.

Τον τελευταίο καιρό όμως σκάνε κάτι email περίεργα σε διάφορους. Που φαίνονται να υποστηρίζουν τον κ. Κατσούλη είτε προβάλλοντας τις θέσεις του είτε χτυπώντας τους αντιπάλους.

Τα συγκεκριμένα email έρχονται από διευθύνσεις αμερικάνικης εταιρίας η οποία κάνει και φιλοξενία και ιστοσελίδων domain και mail (hosting) (Για την ακρίβεια υπάρχει μία ελληνική εταιρεία ICOP που είναι reseller της αμερικάνικης SOUTHWEBVENTURES.COM όπου και βρίσκονται οι servers). Χαρακτηριστικό τους είναι ότι έρχονται από κάποιον που φαίνεται ή υποκρίνεται τον systems administrator της εταιρίας (root@localhost.ns.icop-8.net.gr) πράγμα που είναι απίθανο εκτός και η εταιρεία δημιουργήθηκε για αυτό το λόγο ή υπάρχει κάποιος άλλος που στέλνει αυτά την αλληλογραφία υποκρινόμενος όπως είπα. Το ωραίο εδώ είναι ότι δεν στέλνονται email στις κανονικές διευθύνσεις των blogs ή των ΜΜΕ αλλα σε πολλές περιπτώσεις στις προσωπικές διευθύνσεις των ιδιοκτητών-διαχειριστών τους ή σε άλλες προσωπικές διευθύνσεις απλών πολιτών (σας θυμίζει κάτι αυτό με τις πρακτικές Κατσούλη όταν εκμεταλλεύτηκε το αρχείο της νομαρχίας με ονόματα διευθύνσεις και τηλ., καθώς και αυτό του συλλόγου των εν Αθήναις Μεσολογγιτών).

Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η ίδια εταιρεία φιλοξενεί-διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Π. Κατσούλη (http://www.panoskatsoulis.gr/).

Αν πάτε στην συγκεκριμένη διεύθυνση και ζητέιστε να δείτε τον κώδικα της πρώτης σελίδας (προβολή->προέλευση, ή προβολή->κώδικας σελίδας) τότε θα δείτε κάτι όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία που αποτελεί τμήμα του όλου αρχείου.

Παρητρείιστε τι γράφει το σημείο που ορίζονται τα meta keywords:

<meta name="keywords" content="META_KEYWORDSMETA_KEYWORDS
&nbsp;
Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;
Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;
PSARAKIS">

<meta name="description" content="Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;

Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;

PSARAKIS

&nbsp;">

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
http://www.panoskatsoulis.gr/">

Καλά είδατε που γράφει Ψαράκης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ή και PSARAKIS και παρακάτω τα ίδια και τέλος αναφέρει τον Π. Κατσούλη σαν όνομα μαζί με κάποιον Τριαντόπουλο Ιωάννη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα τεχνικά που σας αραδιάσαμε; Σημαίνουν ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραγγέλθηκε απο τον Ψαράκη και την συνέχισε ο Κατσούλης. Στην πραγματικότητα όμως η αλλαγή δεν έγινε ειδικά για την ιστοσελίδα γιατί αυτό προϋπέθετε κατάργηση και επαναδημιουργία για να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω (κάτι αντίστοιχο με τις πιστωτικές). Είδαμε τρία στοιχεία που δείχνουν την κατά τα άλλα επεισοδιακή μετάβαση από Ψαράκη σε Κατσούλη. Η στάση του Γ.Ψαράκη μετά την παραίτηση του μας βάζει σε υποψίες για το τι ή καλύτερα ποιος (ποιοί) τον ακύρωσαν την τελευταία στιγμή και άφησαν ανοιχτό το έδαφος να φυτρώσει ο Κατσούλης.
Μετά από αυτά τα στοιχεία οφείλουμε να ρωτήσουμε:
Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι προκειμένου να αποχωρήσει ο κ. Ψαράκης απαίτησε να υπογράψτε μνημόνιο (αντίστοιχο με αυτό που υπέγραψαν οι Ναυπακτιώτες παλιότερα) παρουσία ενός βουλευτή και ενός οικονομικού μεγαλοπαράγοντα;;;
Είναι αλήθεια κ. Ψαράκη ότι η δουλεία έγινε με το αζημίωτο; και αν ναι μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις για το ποσό;
Γιατί κ.Κατσούλη γυρνάτε δεξιά και αριστερά και λέτε ότι σας τηλεφώνησε μέχρι και ο Νίκος Παπανδρέου και σας είπε να κατεβείτε για δήμαρχος για να σωθεί η τιμή και η υπόληψη του ΠΑΣΟΚ;
Τα γνωρίζουν αυτά οι υποψήφιοι που έχετε στο συνδυασμό σας κ. Κατσούλη ή θα τους παραμυθιάσετε άλλη μία φορά....

Ο ψηφοφόρος σας που "αδειάσατε" και θα σας τιμωρήσει!!!

ΥΓ: Πριν προσπαθήστε να τα διορθώσετε για να καλυφθούν όλα σας λέμε ότι θα τα κάντε χειρότερα!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..