Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Σχολιασμός του αποτελέσματος των Εκλογών ΜομφήςΟι εκλογές του εξοστρακισμού συγκέντρωσαν συνολικά 292 ψήφους, η κατανομή των οποίων έγινε με φθίνουσα σειρά ως εξής:

1. Μουρκούσης Νίκος (102/34%)
2. Κατσούλης Παναγιώτης (95/32%)
3. Αναγνωστόπουλος Ιωάννης (84/28%)

4. Πρεβεζάνος Γεώργιος (44/15%)
5. Καρανικόλας Ιωάννης (30/10%)
6. Τέγας Ιωάννης (25/8%)
7. Ψαράκης Ιωάννης (14/4%)

Την πρωτοκαθεδρία κέρδισε ο κύριος Μουρκούσης, ωστόσο, οι κ.κ. Κατσούλης και Αναγνωστόπουλος ακολουθούν κατά πόδας με μικρή διαφορά. Στην χρυσή τριάδα συνοψίζονται, κατά κάποιον τρόπο, το παρελθόν, το παρόν και το πιθανό μέλλον του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Καλά θα κάνουν οι διοικούντες και οι διεκδικούντες να ρίξουν μια ματιά στα χαρτιά τους καθότι η θετική ψήφος μπορεί να είναι αρκετά χλιαρή και να μην εκφραστεί εκλογικά. Μια ισχυρή αρνητική, όμως, μπορεί να επηρεάσει τις όποιες θετικές.. Εξάλλου, ένας ευχαριστημένος πελάτης (με την ευρύτερη έννοια, μην παρεξηγηθείτε!) θα μιλήσει για την εμπειρία του σε άλλους δύο. Ένας δυσαρεστημένος σε δέκα..

Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχαν οι κ.κ. Μαργαρίτης και Μπρούμας αφού η δημοσκόπηση ξεκίνησε προτού προβούν σε κάποια κεντρική ανακοίνωση.
Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην μεγαλύτερη ψηφοφορία που έλαβε χώρα στα τρία χρόνια λειτουργίας του ιστολογίου μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..