Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΔ1 ∫ The Third and The Seventh



Το The Third and The Seventh είναι κάτι παραπάνω από ένα φιλμάκι. Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για ένα έργο-ύμνος στην αισθητική, την αρχιτεκτονική, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις διαστάσεις του χώρου και του χρόνου. Παιχνίδια με το φως, ανθρώπινη παρέμβαση και (ανθρώπινη) φύση..

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό και απροσδόκητο στοιχείο της ταινίας είναι το γεγονός ότι το σύνολο των πλάνων είναι "κινηματογραφημένα" σε ψηφιακό περιβάλλον! Τουτέστιν, αποτελούν προϊόντα υπολογιστή, ασχέτως εάν είναι εμπνευσμένα από υπαρκτά αντικείμενα ή αν αναφέρονται σε φυσικούς χώρους.







Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το έργο και τη φιλοσοφία του στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας www.thirdseventh.com. Ολόκληρη η ταινία είναι διαθέσιμη μέσω Vimeo, οπότε, πατήστε το play και δείτε το κατά προτίμηση σε πλήρη οθόνη..

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους φίλους των εικαστικών και της τέχνης του φακού, που με τόση χαρά παρατηρούμε να πληθαίνουν στα μέρη μας. Ελπίζοντας να βοήθησα να γίνει το πρωϊνό σας λίγο ομορφότερο..


The Third & The Seventh from Alex Roman on Vimeo.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..