Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΠΚ - μσμ - ειδικών συμβούλων συνέχεια



Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Μόλις ήρθε το μήνυμα από φίλο που με ενημέρωσε για την καινούργια γνωστοποίηση για νέα πρόσληψη ειδικού συμβούλου, ήρθε καπάκι στα εισερχόμενα το μήνυμα που σας έχω πιο κάτω.
Έχει υπογραφή, Νίκος Παππάς, δεν τον γνωρίζω και δεν ξέρω καν, αν είναι αληθινό το όνομα, αλλά κι αν είναι αληθινό, αφού δεν μου ζήτησε να το "ανεβάσω" με ψευδώνυμο, το "ανεβάζω" με το όνομα που έχει και ακριβώς όπως ήρθε. Έχω προσθέσει μόνο για να σας διευκολύνω, κάποιους συνδέσμους που έλειπαν.
το μήνυμα
ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ;; Η;;;
"Στις 21 του μηνός ο νέος μας δήμαρχος έβγαλε black jack στο τραπέζι του και απέδειξε σε όλους μας ότι του «οφείλουμε» μια μεγάλη συγγνώμη που... τον υποτιμήσαμε. Πραγματικά κατάφερε σε 21 μόλις μέρες να μηδενίσει την διαφορά του από τον παλιό δήμαρχο και να μπορούμε με χαρά σήμερα να αναφωνήσουμε ότι είναι ένας άξιος διάδοχος του. Είναι γνωστό σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου και σε όλους τους δημότες πως κάποιος Κώστας από 2/01/2011 έχει εγκατασταθεί στο δημαρχείο αυτοαποκαλούμενος ως σύμβουλος δήμαρχου. Επίσης το άτυπο γραφείο τύπου του δημάρχου, η εφημερίδα «Αιχμή», μας ανακοίνωσε πως μια δημοτική σύμβουλος θα παραιτηθεί και θα αναλάβει σύμβουλος του ιεροδήμαρχου. Και όλα αυτά πριν τις 18/01/2011 που έληγε μια προκήρυξη του δήμου για δυο θέσεις συμβούλων. Έτσι χθες ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του δήμου οι δυο νέοι σύμβουλοι του δήμαρχου που βέβαια ξέραμε από καιρό. Ο Πουρνάρας Κωνσταντίνος έναντι 25.000€ και η Σκορδά-Καψώχα Παναγιώτα έναντι 26.200€ ετησίως. Μπράβο κύριε καθηγητά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και νυν δήμαρχε αυτά να μαθαίνεις στα παιδιά μας. «Αν έχεις μπάρμπα διάβαινε». ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και χωρίς ΝΤΡΟΠΗ ξεφτιλίσατε κάποια άτομα που καταθέσαν αίτηση και όλους εμάς και μας γυρίσατε σε άλλες εποχές. Μιλούσατε για αξιοκρατία και προκαλούσατε όλους μας «να με φτύσετε αν δεν δείτε , αυτά που λέω». Περιμένουμε να ολοκληρωθεί εντός δυο μηνών η στελέχωση του δήμου (Ρεπάσος, Βλαχογιαννης, Παπαθέου, χορευτικό. Νομικά πρόσωπα) και τότε θα τα πούμε αναλυτικότερα. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα σας παρακολουθούμε να ολοκληρώνετε τις προεκλογικές και μετεκλογικές σας υποσχέσεις."
καλό σας κουράγιο

Πηγή: μήνυμα στο μπουκάλι - http://minimastompoukali.blogspot.com/2011/01/blog-post_6714.html


1 σχόλιο:

  1. Καλάααα, για να γίνεις "ειδικός" συνεργάτης Δημάρχου, για την προώθηση θεμάτων τύπου, επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, απαιτείται πτυχίο Λογιστικής και μάλιστα του ΤΕΙ Μεσολογγίου!
    Ήμαρτον!!!
    Υ.Γ. Με ένα εννιαράκι μπαίνεις. Και μ' ένα εννιαράκι καταλαβαίνεις πόσο καλά κατέχεις την ελληνική γλώσσα ... μιας και απαιτείται σε θέματα τύπου και μάλιστα ειδικά!
    Ο "ΓΙΑΤΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..