Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007

Spirit GalleryΔημόσια λοιπόν δηλώνω την προτίμησή μου και την υποστήριξή μου για το Spirit Gallery (Πεζόδρομος Μεσολογγίου). Καταπληκτικό μέρος, ιδανική ατμόσφαιρα για τους λάτρεις της εναλλακτικής μουσικής και της ήρεμης διασκέδασης. Η καλή παρέα του Σαββάτου ανέδειξε τη ζεστασιά του μαγαζιού.

Σάββατο βράδυ, άπαντες απόντες από την καθιερωμένη ιεροτεληστεία της εξόδου, τουλάχιστον για τα επόμενα τριάντα λεπτά, όπου συνήθως καταναλώνονται σε σαφάρι εύρεσης 5 ή 7 κενών θέσεων, αναλόγως το πλήθος της παρέας. Για μια ακόμη φορά, και ενώ ο Νεοέλλην στοιβαζόταν πατείς με πατώ σε σε γνωστά -κατά την γνώμη μας- παρακμιακά μπαρ, μας φιλοξένησε με τον δέοντα τρόπο το πατάρι του Spirit. Χαμηλά φώτα, θερμοκρασία φυσιολογική και καθαρός αέρας, και οι συζητήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Μας συνόδευε σύνολο 3 νεανίδων-συμμαθητριών, μέσω των οποίων ασκήσαμε την δέουσα κοινωνική κριτική περί παντός του επιστητού.

Όχι λοιπόν, δεν ήμεθα κουτσομπόληδες και αχόρταγοι νεανίες, αλλά το se defouler, το κατέχουμε για τ-ώρα ανάγκης. Εκτός αυτού, διότι κυκλοφορούμε πάντα με τον αέρα του καλλιτέχνη, αναγνωρίσουμε στο μέρος τούτο την γαλήνη της δημιουργίας, την ευτυχία της συντροφιάς, την γλυκιά μοναξιά του πνεύματος, I like you Spirit.

Υ.Γ.: Η σερβιτόρα που δουλεύει αυτόν τον καιρό εκεί είναι πολύ εντάξει. Θα μας λείψεις Αγγελική, σνιφ..


31 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..