Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Όλοι Ληστεύουμε Για Αστέρια



-Έχεις;;

Είχε. Έψαξε λίγο το μπουφάν του και βρήκε. Της έδωσε. Και εκείνη το πήρε. Τι κορίτσι.. Είχε τα μαλλιά της βαμμένα ξανθά, αλλά δεν ήταν όσο χαζή ήθελε να δείχνει. Την έκαιγε όμως. Με την ίδια αυτή φλόγα γεύτηκε το γκρίζο.

Τι κορίτσι.. Τι χαζό κορίτσι.. Πούλησε ακριβά τη μαγκιά της. Μαγκιά.. Περίπου 5 λεπτά από τη ζωή της.. 5 λεπτά, που θα μπορούσαν να σήμαιναν τα πάντα για ένα αγόρι δίπλα της. Και αυτός, είχε να της δώσει. Αλλά όχι, δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε να κλέψει από την ίδια της τη ζωή.

Τελείωσε, χτύπησε το κουδούνι. Και γελάει. Τι κορίτσι, γελάει. Δείτε την που μπορεί ακόμα και γελάει. Η αμαρτία του να είσαι νέος, είναι ότι τα εκατομμύρια πεντάλεπτα που έχεις μπροστά σου, έρχονται και φεύγουν όσο γρήγορα ανάβει και σβήνει η φωτιά στα χέρια της.
-Μυρίζω;;
-Λίγο μόνο.

Πώς να της πεις για τον αέρα.. Δεν άργησε πολύ να βρέξει. Μέχρι το απόγευμα την είδαμε κάμποσες φορές. Τι κορίτσι.. Και αυτή γέλαγε. Τι χαζό κορίτσι..


3 σχόλια:

  1. Mpravo re, mpravo mpravo mpravo!
    isws to kalutero pou exeis grapsei, m' arese para polu! sunexise gia to kalo mas...
    Kalo vradu...
    Dimitris
    (me ligo alkool sto aima...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως λεει και ο φιλος μου ο θανασης οι μαλακιες πληρωνονται σε αυτη τη ζωη, οι αμαρτιες στην αλλη. δεν μπορεις να επιβαλλεις σε κανενα οτι αυτο που κανει ειναι λαθος αν δεν το καταλαβαινει μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κατι που δεν σκεφτεσαι,απλα το κανεις.Και ποτε δεν ξέρεις γιατι.Όταν ξεφευγεις(δυσκολα μπορώ να πώ)καταλαβαίνεις γιατι το έκανες.-Γιατί ήσουν χαζός-.και βέβαια πάντα καταλαβαίνεις την απόλαυση.-όταν σου λείπει-.Άρα το έκανες γιατι ησουν χαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..