Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Με χάνετε..



Ψυχραιμία. Οι 311 Kelvin και μια ελαφριά αδιαθεσία δεν είναι αρκετά για να με σκοτώσουν. Στα 86 ίσως ναι. Στα 16 όμως όχι. No school βέβαια, και έτσι βρήκα λίγο χρόνο να δω Concerto for Group and Orchestra των Deep Purple με την Royal Philharmonic Orchestra. Εξαιρετικό δέσιμο των οργάνων ορχήστρας με τους ήχους του Hammond, drums, ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου. Συμμετέχουν:

Ronnie James Dio, Aitch Mc Robbie, Margo Buchanan, Pete Brown, Mario Argandona, Sam Brown, Miller Anderson, Graham Preskett, Steve Morris, Eddie Hardin, Steve Morse, Dave La Rue, Van Romaine, Annie Whitehead, Paul Spong Roddy Lorimer, Simon C Clarke, Tim Sanders

Στο DVD φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις του Paice ο οποίος μοιάζει να έχει χτυπηθεί με TASER (να μην ξεχνίόμαστε) και δεν κρατιέται με τίποτα!! Γλώσσα κουνάει, τα χείλη του παίζουν ασταμάτητα, στριφογυρίζει και πάλλεται σε έναν ανεξέλεγκτο ρυθμό, με κορυφαία στιγμή όταν λίγο πριν τελειώσει ένα break γύρισμα και ξεκινήσει να παίζει η Φιλαρμονική, του φεύγει η αριστερή μπαγκέτα (χτυπάει σε τύμπανο και εκτοξεύεται μακριά του), την πιάνει με το ελεύθερο χέρι και συνεχίζει χωρίς να χάσει καθόλου το tempo!!!!

Σε μένα πάλι ο λόγος. Λοιπόν, όσο αηδιαστικό και αν ακούγεται, νομίζω πως έχω καταφέρει να τελειώσω δύο ρολά χαρτιού υγείας μέσα σε δύο μέρες, και μάλλον έπεται συνέχεια. Ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο και το LIDL θα είναι ανοιχτό, οπότε για προμήθειες αντέχουμε λίγο καιρό ακόμη.

Καφρίλα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..