Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008

x-mas play(συνέχεια του x-mas play από την sailormoon)

Με πρήζει:
-ο πατέρας μου, συνέχεια
-η βαρεμάρα μου
-οι συνδικαλιστές

Με κάνουν έξαλλο:
-συμμαθητές μου
-καθηγητές μου

Μισώ:
-κανέναν, γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;;

Αγαπάω:
-την Ειρήνη
-τη ζωή μας
-τους φίλους μου
-την οικογένειά μου

Με κάνουν να κλαίω/δακρύζω:
-το Ροζ (το τραγούδι, Μηλιώκας)
-αυτό, και με συγχωρείτε για τη διαφήμιση
http://sfyraki.blogspot.com/2008/01/memorial-day.html
-μπορεί και τίποτε άλλο, δε θυμάμαι

Με κάνουν να χαμογελώ:
-Η Ειρήνη
-Οι φίλοι μου
-Οι πρόβες
-Οι χαζομαρούλες που κάνω

Φοβάμαι:
-το μέλλον
-τον εγωισμό μου, και γενικά εμένα
-ότι τώρα πρέπει να πάω για μάθημαΣειρά σας ! ! !


Ζηλεύω (1)

τους εραστές, τους ευαίσθητους, τους παντρεμένους (και αυτοί εμάς), εκείνους που σκέφτονται τους άλλους πριν από τους εαυτούς τους, εκείνους που σήμερα την είδαν στο σχολείο (δεν πήγα, είμαι άρρωστος), εκείνους που επιτρέπουν στους εαυτούς τους να βαριούνται, αυτούς που μπορούν και συγκινούνται από τα καθημερινά μικρά, που έχουν καλά, και που τα έχουν καλά με τους δικούς τους ανθρώπους, τον Θ. που σχεδιάζει το πορτραίτο της με μολύβι στο χέρι, και ας δεν ξέρει (αυτή) ότι υπάρχει..

σας αγαπώ όλους ! ! !


ηρωίδα μου...


Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008έχω τα πιο άσχημα μούτρα του κόσμου..


Που πήγαν όλοι . .
Βλέπω ένα κενό . .

Που πήγαν όλοι . . ; ;


Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008

Dave Matthews Band - EverydayDon't you want a hug ? ?


Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2008

Γραμμικοί Άλφα - ΧρονοδίνηΓραμμικοί Άλφα - Χρονοδίνη
Ankh (2005)

Είναι Κυριακή βράδυ, μόλις έχω γυρίσει από ένα μαγαζάκι και έπειτα από άφθονη κατανάλωση μπύρας αλλά και απίστευτα άσχετης και ηλίθιας μουσικής περιπλάνησης, καταφθάνω στο ήσυχο σπιτάκι μου. Έχω ήδη στα χέρια μου αρκετά demos από διάφορα σχήματα στα οποία πρέπει να γράψω και κάτι που τις περισσότερες φορές θα είναι αρνητικό για να λάβω τα e-mail διαμαρτυρίας για αυτά που έχω γράψει. Αυτή τη φορά επέλεξα κάποιους Γραμμικούς 'Αλφα. Δεν είχα ξανακούσει ποτέ γι' αυτούς. Τι Γραμμικούς Άλφα και παπαριές μονολόγησα και έβγαλα αμέσως το φτυάρι για το θάψιμο.

Βάζω το cd, το ακούω όλο, τελειώνει και κλείνω το στερεοφωνικό. Κάτι δεν πάει καλά ξαναμονολόγησα. Άντε πάλι από την αρχή play κτλ. Τι γίνεται ρε παιδιά. Που είμαστε;

Παραγωγή απίστευτη, μνημειώδεις στίχοι λυρικής απλοϊκότητας αλλά και ποιητικής παράνοιας, ζηλευτή παραγωγή, απίστευτη δουλειά. Το rock όπως πρέπει να είναι για να μην επανέλθουμε πάλι στο τι είναι rock. Δεν υπάρχει πουθενά ίχνος από δημιουργία παρακμής με την έννοια του riff της εμπορικότητας η του στίχου που πρέπει να γράψουμε για να πουλήσει. Μέσα στο cd άκουσα απίστευτες μουσικές να ακροβατούν από μαύρη μουσική μέχρι jazz funk στοιχεία σε ένα underground σκηνικό που όμως μπορεί να αγκαλιάσει απίστευτο ακροατήριο. Μου θύμισε μερικές φορές την καλή εποχή των band of holy joy. Που ήταν κρυμμένοι τόσο καιρό αυτοί ρε παιδιά;

"Χειμώνας", "Όνειρα", "Γραμμές", "Ταξίδεψε", τι να πω, όλο το cd απίστευτο. Το cd αν δεν έχει ήδη κυκλοφορήσει, αναμένεται όπου να 'ναι να βγει στην αγορά, όπου το βρείτε πάρτε το. Όσο για μένα, το πρώτο cd από τους Γραμμικούς το έχω ήδη ξεχάσει και περιμένω που θα με ταξιδέψει το επόμενο. Αρκεί να μη βιαστούν για το επόμενο βήμα τους. Μακράν το καλύτερο υλικό από μπάντα μη δισκογραφίας που έχω ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά και από τα καλύτερα από υλικό που ήδη κυκλοφορεί.
από το rocking.gr


Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2008

Μαθήματα και σχετικότητα
Όταν έχεις μάθημα, καταλαβαίνεις πως δεν περνά η ώρα

Όταν δεν έχεις μάθημα, δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ώρα


Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008

Όταν έχω χρόνο για να γράψω.Ανοίξατε τον υπολογιστή σας. Συνδεθήκατε στο Διαδίκτυο. Τρέξατε το ανάλογο πρόγραμμα. Εγώ για παράδειγμα έχω Firefox. Εσείς μπορεί κάτι άλλο. Αγγίζετε το πληκτρολόγιό σας. Διαβάζοντας σιγά σιγά αυτό το κείμενο, κατεβαίνετε με την ροδέλα του ποντικού σας προς τα κάτω. Μπορεί και με το κάτω βελάκι. Το ίδιο κάνει. Δίπλα σας κάπου, πιθανώς να υπάρχει μια πλαστική μπουκάλα με κρύο νερό, και ένα κίτρινο ποτήρι με άσπρα κυκλάκια. Άσχημο ίσως, αλλά είναι το αγαπημένο μου. Είδατε τη διαφορά;;

Κάθομαι σε μια πλαστική καρέκλα, με κόκκινο μαξιλάρι και μαύρα μπράτσα. Συνήθως, σε αυτό το γραφείο γράφω, διαβάζω, ακούω μουσική. Όπως τώρα δηλαδή. Την στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο, η πραγματικότητά σας εφάπτεται με την δική μου, και ας απέχουν μερικές ώρες. Μπορεί και μέρες ή μήνες ολόκληρους, αφού δεν ξέρω πότε θα ανακαλύψετε αυτή την ανάρτηση. Και πάλι όμως, όταν σε ποιος ξέρει χρόνια πεθάνω, και το σφυράκι θα χηρέψει, πάλι θα μπορείτε να γνωρίζετε το παρόν μου. Βλέπετε λοιπόν πως τα φυσικά όρια του χρόνου εκμηδενίζονται, αν το θελήσουμε. Για παράδειγμα, αυτό το κείμενο είναι μια εν ενεργεία χρονομηχανή. Τέλος, αυτό το κείμενο πιθανώς να σας προξενήσει κάποια συναισθήματα, και να παραμείνει στη μνήμη σας για πολύ καιρό ακόμα.

Έχετε ακούσει ποτέ για την φιλοσοφία της καρέκλας;; Το όνομα του ιδρυτή της μου διαφεύγει. Αναφέρεται εν ολίγοις πως τα πάντα είναι ανύπαρκτα. Ακόμα και η κόκκινη καρέκλα με αυτά τα άθλια μαύρα μπράτσα που δεν με αφήνουν να κουνηθώ δεξιά αριστερά όπως έκανα μικρός. Ξεχνάμε τα όνειρά μας. Δεν θυμόμαστε αν κάποιος μας κυνήγησε, ή πέφταμε διαρκώς από έναν τεράστιο και ατελείωτο γκρεμό. Μένει όμως ο τρόμος, η πίεση, το άγχος. Κάτι κακό συνέβη μέσα στη νύχτα, το ξέρουμε. Αλλά η μνήμη μας δεν το θυμάται. Το συναίσθημα όμως θα παραμείνει, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο όνειρο.

Θυμάστε το πρώτο σας ραντεβού;; Θυμάστε τι χρώμα είχε η κορδέλα που φορούσε στα μαλλιά της;; Πως τα είχε χτενίσει εκείνο το μεσημέρι;; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Θυμάστε το άρωμά της;; Το βλέμμα της;; Την τρυφερότητα που έκρυβε η αγκαλιά της;; Ω, ναι. Ήταν υπέροχη, όπως και είναι κάθε μέρα. Απλά υπέροχη. Ο τρόπος της να σε πλησιάζει, να σε αισθάνεται και να ξέρει πάντα τι σκέφτεσαι. Μαγεία;; Συναίσθημα. Ο κόσμος των συναισθημάτων υπάρχει. Και είμαστε εμείς. Η οντότητά μας αντιστοιχεί στον χαρακτήρα μας. Στα συναισθήματα που διαβάζουμε σε ένα βιβλίο, που ακούμε σε μια μελωδία. Στα συναισθήματα που κλέβεις στα φιλιά της. Υπάρχει.

{Γι’ αυτό η ποίηση, σαν η μοναδική αυθεντική μορφή του υπάρχειν, θα είναι πάντα μια ρωγμή ανάμεσα στο «μέσα» και στο «έξω», η επικράτεια μιας ουσιαστικής διαφοράς ανάμεσα στο υποκείμενο και τον κόσμο, το παράδοξο της νυχτερινής ψυχής απέναντι στην καθημερινή πράξη. Αλλά το παράδοξο υφίσταται μόνο στο φως της μέρας και μόνο εκτός ποιήματος.} Γιώργος Μπλάνας – απόσπασμα από το «Ποτέ πια». Με δικά μου λόγια, όσα με τόση ευφυΐα και ανθρώπινο μόχθο έχει δημιουργήσει και αναγνωρίσει η επιστήμη, πιθανώς να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα φιλικό περιβάλλον όπου επιδρούν τα συναισθήματα. Πως θα μπορούσα αλλιώς να εξηγήσω τη δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων, και όχι μόνο για την αγάπη, την συνεργασία και την συμβίωση;; Μου αρέσουν πολύ τα παραδείγματα. Σήμερα, είχαμε αγώνα βόλεϊ. Κερδίσαμε, μετά από πολλές προσπάθειες, βρεθήκαμε πίσω, πέσαμε, σηκωθήκαμε, βάλαμε τα δυνατά μας, φωνάξαμε, ουρλιάζαμε στον κάθε πόντο, το παλέψαμε. Η μπάλα υπάκουγε στον νόμο της βαρύτητας και έβρισκε τον δρόμο της προς το αντίπαλο παρκέ. Τραυματίστηκα στο πόδι, αλλά τώρα είμαι καλύτερα από ποτέ πριν. Η παρουσία μας. Εκεί που άλλοι θα έβλεπαν μια ομάδα να παίζει, εγώ έβλεπα άυλα πνεύματα να ζουν μοναδικές στιγμές. Καταφέραμε ένα πέρασμα στον κόσμο των αισθήσεων, πέρα από τον σταθερό κόσμο της υλικής πραγματικότητας.

Επικοινωνήστε με το εσωτερικό σας σώμα, με την εσωτερική σας υπόσταση. Είμαι πιο σίγουρος για την δική της ύπαρξη παρά για τον υπολογιστή στον οποίο σας γράφω αυτή τη στιγμή, ή για το κίτρινο ποτήρι με το νερό στα δεξιά μου. Είμαι πιο ευτυχισμένος για την ύπαρξή της κοντά μου, που δεν προσέχω ούτε τα ρούχα της, ούτε το κορμί της. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τώρα. Σημασία έχει ότι είναι εκεί, είναι εδώ. Με κοιτάει. Μου μιλάει. Μου χαμογελάει. Και της χαμογελάω. Για εκείνη υπάρχω. Για εμένα υπάρχει. Και ας μας εκμηδενίζει ο χρόνος και η απόσταση, παραμένουμε δύο υπάρξεις που επικοινωνούν, που αισθάνονται το ίδιο πράγμα. Κερδίσαμε την θέση μας στον παράδεισο των συναισθημάτων.Ποιά είναι η γνώμη σας για τον Ελληνικό Στρατό;;Ποιά είναι η γνώμη σας για τον Ελληνικό Στρατό;;
Προσοχή ! ! !
1 (3%)
Προστατεύουν την εθνική μας επικράτεια
4 (13%)
Μπράβο στα παλικάρια μας
3 (10%)
Ο στρατός δεν είναι απαραίτητος
9 (30%)
Έχω φάει εγώ καψόνι..
1 (3%)
Μιλιταριστικό απόβλητο της χούντας
3 (10%)
Καλύτερα μαλλιάς παρά καραβάνας
9 (30%)


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 30
Η ψηφοφορία έκλεισε


Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2008

Οι φωτισμένες συνοικίεςΗ γλυκύτητα της επιθυμίας περιέχει, μεταξύ άλλων, και την βιαιότητα της επιθυμίας για μια εγκατάσταση μέσα στα αισθήματα του άλλου. Να φοβάσαι, να περιμένεις, να ρισκάρεις, και πάλι σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα να γυρνάς πίσω και να το πιάνεις από την αρχή. Αύριο. Απόψε. Σε λίγο. Σε μια προσπάθεια, όχι να απαλλαγεί από το ζηλευτό του βασανιστήριο, μα να ελπίζει σε ένα άγγιγμα. Σε μια λέξη. Ή μάλλον, σε μια σιωπή. Έτσι το είχε σκηνοθετήσει ξανά και ξανά στη φαντασία του. Μια σιωπή και ένα ελάχιστο άγγιγμα. Αυτά θα ήταν αρκετά. Αυτά πάντα είναι αρκετά.

Καθόντουσαν όλοι μαζί σε μια καφετέρια, ανάμεσα στις πολλές και καπνισμένες καφετέριες που θα μπορούσε να βρει κανείς στην πόλη. Μιας και το κρύο είχε υποχωρήσει κάπως, αρκετοί έκαναν ήδη τη βόλτα τους, γυρνώντας ανάμεσα στα τραπέζια και χαιρετώντας διάφορους γνωστούς. Το δικό τους τραπεζάκι ήταν κοντά στο τζάμι. Παραείναι καταθλιπτικά στη μέση. Όλοι οι κουρασμένοι και οι αμίλητοι κάθονται στα τραπέζια αυτά. Ευτυχώς πάλι, στο δικό τους αποκλείεται να έβρισκες κάποιον που να ταιριάζει στην παραπάνω περιγραφή. Δεκαεξάρηδες και δεκαεφτάρηδες, που δεν σταματούσαν να μιλούν για το ένα ή το άλλο θέμα, ή ακόμα και χωρίς κάποιο λόγο, και φυσικά ούτε ίχνος κούρασης. Και μέσα σε όλους.. Εκείνη.

-Πάμε μια βόλτα;; Δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα, βαρέθηκα, της είπε.
-Που μωρέ, μες στο κρύο;;
-Έλα.. Σήκω, πάμε να περπατήσουμε. Θα σε πάω κάπου που δεν έχεις ξαναπάει.
-Θα με αποπλανήσεις;;, του απάντησε με την υγιή εκείνη ειρωνεία που κυλούσε στο αίμα της.
-Πάμε και θα δεις. Είμαι σίγουρος ότι εκεί δεν έχεις ξαναπάει.

Πήραν τα μπουφάν τους και βγήκαν. Η αλήθεια ήταν ότι δεν έκανε και τόσο κρύο τελικά. Μόνο και μόνο για την ιδέα ότι έφευγε ο χειμώνας. Άνοιξαν το βήμα τους και απομακρύνθηκαν γρήγορα από τον πολύ κόσμο.

-Που πάμε;;, τον ρώτησε.
-Θα δεις. Είναι η τελευταία μου ανακάλυψη. Είναι πολύ όμορφα εκεί.

Συνέχισαν λίγο μετά τον πεζόδρομο, μέχρι που έφτασαν στην εκκλησία. Όσο τα φώτα ήταν ακόμα ανοιχτά και ο δρόμος μόνος, θα έλεγε κανείς πως είχαν μείνει μόνο οι δυο τους σε όλη την πόλη. Μακάρι.. Και πάλι, αν μπορούσε να της δείξει όλα τα άλλα μέρη με την άνεση να μην τους δει κανένας, πάλι εκεί θα την πήγαινε. Έστριψαν δεξιά, δίπλα στο μουσείο, και αριστερά αμέσως μετά. Λίγο ακόμα..

-Που με πας νυχτιάτικα..

Τι ερώτηση.. Το μυαλό του βρισκόταν ήδη σε μια ζάλη, περιμένοντας και ελπίζοντας. Την άφησε για λίγο να πάει μπροστά του, για να χαρεί το βάδισμά της, τις καστανές της μπούκλες που αγκάλιαζε το φεγγάρι. Και ύστερα την πλησίασε. Ακούμπησε με τα χέρια του τους ώμους τους. Ξανά η ζάλη και η μέθη. Ρωτήστε τον που πηγαίνει, δεν ξέρει. Μόνο είναι μαζί της, και πάει για τις φωτισμένες συνοικίες.

Είδε τον κάδο των απορριμμάτων. Ένας - δυο γάτοι έσκιζαν τις πλαστικές σακούλες, τραβηγμένοι από κάποια μυρωδιά, ή απλά από το ένστικτο της επιβίωσης. Την προηγούμενη φορά ήταν και μερικά σκυλιά εδώ, παρέα με τους γάτους. Ήταν ακριβώς όπως το είχε αφήσει χτες βράδυ. Η λεμονιά πίσω από την περίφραξη, το βρώμικο τσιμεντένιο δρομάκι, τα ξύλινα παράθυρα με τα κάγκελα, το σκοτάδι, η ησυχία, και τέλος, τα αναμμένα φώτα του δήμου. Δεν τα είχε δει ποτέ σβησμένα. Ούτε και τους κατοίκους αυτού του στενού.

-Για πες. Ωραίο δεν είναι;; Εντάξει, δεν είναι ακριβώς συνοικία. Ένα μεγάλο σπίτι, μια τυφλή αλέα, μια φτωχογειτονιά ψαράδων, και ένα στενό πάλι από την πίσω μεριά. Έκανα βόλτες με την αδερφή μου, το είδα, μπήκα.. Λοιπόν;;
-.. Που το ξετρύπωσες;; Όντως, δεν έχω ξανάρθει προς τα δω. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια μέρη.
-Και όμως. Θες να κάτσουμε λίγο;;

Συνήθως, δύο τρόποι υπάρχουν. Να μιλήσεις, που θα σε απαλλάξει από αυτή την φρικιαστική αδυναμία, ή να λύσεις την αδυναμία αποχωρώντας. Είναι δύο παραλλαγές πάνω στην ίδια επιθυμία λύσης. Εδώ όμως είναι διαφορετικά.

-Πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε;;
-Από το μεσημέρι.
-Όχι, εννοώ να κάτσουμε ήσυχα, σοβαρά. Δύο εβδομάδες;;
-Α.. Ε, ναι, μπορεί. Γιατί;;
-Για αυτό σε έφερα εδώ απόψε. Δεν θέλω να γυρίσουμε ακόμα πίσω. Πιο μετά.

Ο ίδιος ακούμπησε στο πεζούλι πίσω τους. Τώρα μπορούσε να δει πιο καθαρά την μορφή της, όπως την φρόντιζαν τα φώτα και το σκοτάδι εκεί. Την είδε που ήταν λίγο μαζεμένη. Είχε κατεβάσει το κεφάλι της, και έκρυψε τα χέρια της μέσα στις τσέπες.

-Τι είναι;; Κρυώνεις;;
-Όσο να ‘ναι.


Έβαλε τα χέρια της μέσα στα δικά του. Παραήταν κρύα. Το άγγιγμα αυτό ήταν εκείνο που με τόση αγάπη ζήλευε, σαν μικρό παιδί, αν όχι με ενθουσιασμό και ανυπομονησία, τότε σίγουρα με μια ελπίδα. Πλησίασε. Στάθηκε μπροστά του. Δεν υπάρχουν προσωπικές στιγμές. Οι πιο όμορφες από αυτές χτίζονται από δύο κάθε φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έμαθα ποτέ το τέλος της ιστορίας. Μα και να το ήξερα, δεν θα το έλεγα σε κανέναν. Παρά μόνο, θα έφτιαχνα την δική μου ιστορία, στη δικιά μου φωτεινή συνοικία, για το δικό της και μόνο άγγιγμα.


Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008

Κοίτα κάτι τούβλα(Αναδημοσίευση - yupi.gr)

Τεράστια «τούβλα» από καθαρή, ακατέργαστη κοκαΐνη ξεβράζονται στις ακτές της πόλης Μπλούφιλντς. Προς μεγάλη, ασφαλώς, ικανοποίηση των κατοίκων της.

coke

Οι 50.000 κάτοικοι του Μπλούφιλντς (το οποίο θα έπρεπε, με τη νέα κατάσταση, να μετονομαστεί σε «Γουάιτφιλντς») είναι ευτυχισμένοι: δεν έχουν να σηκωθούν πρωί, δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα κι όλοι τους, από τον πλέον εύπορο μέχρι τον πιο φτωχό, διαμένουν σε πολυτελή σπίτια και χλιδάτες επαύλεις. Για την κατάσταση αυτή ευθύνονται οι κολομβιανοί έμποροι κοκαΐνης που, στην προσπάθειά τους να ξεφορτωθούν το φορτίο τους όταν πέφτουν πάνω στα μπλόκα των λιμενικών αρχών, το ρίχνουν στη θάλασσα κι αυτό με τη σειρά του ξεβράζεται στην παραλία του Μπλούφιλντς.

Οι κάτοικοι ανοίγουν τα «τούβλα» βάρους 2, 3, 5 ή 7 κιλών, πουλάνε το περιεχόμενό τους και πλουτίζουν από τη μια μέρα στην άλλη και χωρίς να χύσουν ούτε μια σταγόνα άγχους. Τα ποσοστά ανεργίας φτάνουν το 85% σε μια πόλη που ο μέσος όρος ενός οικογενειακού εισοδήματος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 80 χιλιάδες δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην πρεσβεία της Νικαράγουα, εγώ έχω μια πτήση να προλάβω...Αμ ΜπακΕπέστρεψα. Βέβαια, έκανα μερικές κλεψιές στο ενδιάμεσο, αλλά ουσιαστικά απομακρύνθηκα. Να μαι πάλι, με μπόλικο υλικό για τούτο δω το βλογ. Θα τα πούμε..

Λευτεριά στους Διαδικτυομανείς Ανώνυμους


Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008

ΕξάρτησηΜε λένε Σφυράκι, και εδώ και 3 μέρες, είμαι καθαρός. Δεν μπαίνω Internet, δεν ανοίγω τα e-mail μου, δεν κοιτάζω τα forum που παρακολουθώ. Ελπίζω κάποια μέρα να απεξαρτηθώ εντελώς και να ανοίγω τον firefox μόνο κατά βούληση. Σας ευχαριστώ, και αν θέλετε να ξέρετε, και το αλκοόλ είναι ναρκωτικό. Αν πίνεις σαν ψάρι, μην οδηγάς, κολύμπα.


Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2008

Μαρία Μαργαρίτη(το έλαβα με e-mail, το αναδημοσιεύω αυτούσιο)

Ενώ όλοι ασχολούνται με ροζ βίντεο και επικήδειους....


ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Όσο ασχολούνται όλοι με ΜΑΚΗ-ΛΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και
λοιπούς
υποκοριστικούς μονοκύτταρους οργανισμούς, η κυβέρνηση και τα
media
στέλνουν στον Καιάδα την αλήθεια.
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το
δικαστικό σώμα,
όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως
οικονομική
ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από
κρατικούς και
παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το
δικαστικό
σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ
ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί
σεξουαλικά (και
πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και
άλλοι
"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των
δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το
Μέγαρο
Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη
των
παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου
Καραμανλή
φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο
παρακάτω
βίντεο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την
στιγμή
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ
ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή
του
βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding
disabled by
request")
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw


Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2008

Νανούρισμα(στο τετράδιό μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. για τον παππού μου, που τελικά αποφάσισε να ζήσει μακριά μας στις 4 Μαρτίου του 2008)

Μωρό μου;; Κοιμάσαι;; Δεν ακούς το νανούρισμα;; Ξύπνα, και χάλασε τον κόσμο με τις φωνές σου!! Να τρέχεις γύρω μου, και με τα χείλη σου να γευτείς όλες του κόσμου τις λιχουδιές και τα αρώματα. Να δεις τα σπίτια τα λευκά, με τις μεγάλες τις αυλές και τα αλουλούδια, και με τα άλλα τα παιδιά να τραγουδήσεις. Να 'σαι καλός με τις κοπέλες, και στην πιο όμορφη με αγάπη να παραδοθείς. Δούλεψε και κάνε, και να γελάς μωρό μου, να γελάς.

Ως ότου πια δε θα βαστάς, να 'χεις μια ρίζα φυλαχτό, σαν κουραστείς το απομεσήμερο, να δέσεις το καράβι σου. Και θα 'ρθει τότε, σαν αντιχάρισμα η κόρη, την αγκαλιά της να σε τυλίξει. Η δύση θα σου πάρει τα τραγούδια, το λυκόφως τη γλύκα, το φεγγάρι τα ματωμένα σου γόνατα. Και στη φωνή σου να κρύψεις το ίδιο αυτό νανούρισμα που σου 'λεγα όταν ήσουνα μωρό, μωρό μου. Κοιμήσου εσύ πια, εγώ θα σε προσέχω.


Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2008

Ξεκάντε τηνΔιάσημος για τα σκαμπανεβάσματά μου..


Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008

Το διπλό ταξίδι (μέρος 2)Ο Κώστας ήταν. Ήρθε να αφήσει την τσάντα του. Και μετά αμέσως πήρε τηλέφωνο η γιαγιά μου από κάτω. Τι να συζητάμε δηλαδή.. Το διαβολικό τέλος του November Rain δεν μπορεί να με αφήνει ασυγκίνητο. Εμένα όμως.. Πρέπει να κλάψω σήμερα.

Το αγκύλωμα υποχώρησε. Ακόμα. Don't you blame, got to need somebody. Ή τουλάχιστον, αυτό ακούω. Δεν κάθομαι να ψάξω τι λέει όντως. Τι σημασία έχει κιόλας.. Και εδώ μπαίνει το Estranged. Είμαι να με λυπάσαι. Μη με λυπάσαι όμως. Σε ζηλεύω. Σε ζηλεύω γιατί εσύ ξέρεις τι αισθάνεσαι, όσο δυνατό ή αδύναμο και αν είναι. Και εγώ ξέρω. Ο απόλυτος ορισμός. Τίποτα.

Ζηλεύω με όλη την αγάπη και το μίσος που κυλάει μέσα μου εκείνους που είναι κάθε μέρα ερωτευμένοι, που έχουν ένα σκοπό στη ζωή τους. Μα τι λέω.. Έχω και εγώ σκοπό. Τον έχω αφήσει κάπου πίσω στα 14 μου, στα τηλεφωνήματα που της έκανα και της μίλαγα στα αγγλικά, απλά και μόνο επειδή δεν μου ήταν εύκολο να πω "Θες να βγούμε το βράδυ;;". Πόσο υπέροχα θεόμουρλος ήμουν τότε. Ναι, εκεί θα ήθελα να ήμουν. Που ξύπναγα τα μεσημέρια και ήμουν τόσο ζαλισμένος, και μπερδεμένος, που ούτε οι φωνές του πατέρα μου με διέρρεαν, ούτε φυσικά και κανένα άλλο συναίσθημα, πέρα από αυτό της απόλυτης ψυχικής κυριαρχίας στον εαυτό μου. Τότε έγραφα και στιχάκια, ποιήματα, τραγούδια. Ξέρετε τώρα, αυτά που κρύβαμε στο μπλε τετράδιο στο δεύτερο συρτάρι του γραφείου και είναι γραμμένα μόνο μέχρι και την 9η σελίδα. Τι έγραφα τότε.. Τι ζωντάνια. Είμαι περήφανος για εκείνον. Ήμουν καλός. Και τώρα..

Διυλίστηκα. Ναι, αυτή είναι η σωστή λέξη. Διυλίστηκα. Βελτίωσα τη γραφή μου, έτσι νομίζω. Έτσι μου λέει και αυτή. Που πήγα όλος εγώ;; Που κρύβομαι;; Που στο διάολο κρύβομαι.

Ήρθε η μάνα μου. Θα σας ξαναγράψω το βράδυ.


Το διπλό ταξίδιΤο φοβόμουν. Δεν έχω συναισθήματα. Πολλές είναι οι φορές που με συλλαμβάνω να μην νιώθω την αγάπη του κόσμου, τον έρωτά της, τα χάδια της απλώς με ευχαριστούν, και αυτό με δυσκολία. Το διπλό ταξίδι. Δεν νιώθω. Απλά δεν νιώθω. Πρέπει να κλάψω σήμερα.

Μόλις τελείωσα "Το διπλό ταξίδι" της Ακακίας Κορδόση. Δεν μπορώ να αποφασίσω για ποιο να πρωτοκλάψω. Μόνος, με μια θάλασσα σαν τελευταίο αποκαϊδι στη ζωή του, με τη μάνα του διαλυμένη από τη ζωή της και τις στεναχώριες του γιου της, με έναν έρωτα που δεν έζησε ποτέ, όπως και ο ίδιος δηλαδή. Πρέπει να κλάψω σήμερα.

Επιστρέφω στον πάντα ανοιχτό υπολογιστή μου. Τα παιδιά θα είναι εδώ σε λίγο. Πρώτο βάζω το Lonely nights των Uriah Heep. Μια φορά και έναν καιρό μου θύμιζε τη ζωή μου. Πλέον.. November Rain και Estranged από Guns. Τα ακούω τώρα. Συγχωρέστε με. Πρέπει να κλάψω σήμερα.

Νιώθω τον λαιμό μου να με αγκυλώνει. Αναπνέω με δυσκολία. Όχι, δεν πρέπει να ξεσπάσω ακόμα. Πρέπει βλέπετε να κλάψω σήμερα. Ευτυχώς, Θεέ μου θα την δω. Να μου χαμογελάσει, και δεν θέλω τίποτε άλλο.

Το κουδούνι χτυπά.


Όσα δεν ξέρατε για τον Μάκη...Γιατί ο Μάκης είναι πάντα αξύριστος και αχτένιστος; Επειδή οι καθρέφτες δεν αντανακλούν το είδωλό του.

Δε μπα να γράφεις ανώνυμα σε αυτή τη σελίδα, ο Μάκης θα σε βρει...

Όταν πληκτρολογείς το όνομα Μάκης, η web cam σου αυτόματα ανοίγει και στρέφεται στο πρόσωπό σου.

Πιστεύω εις ένα Μάκη, Πατέρα Προβοκάτορα, Κομιστή πολλών DVD's, προ πάντων γεγονότων.

Η Στάση του Νίκα προκλήθηκε μετά από ρεπορτάζ του Μάκη για στημένες κούρσες.

Ο Μάκης δε χρησιμοποιεί το Google Earth. Το Google Earth χρησιμοποιεί το Μάκη.

Όταν ο Μάκ...τα λέμε αργότερα, έσκασε το FBI...

Ο Μάκης μια φορά παρήγγειλε Big Mac στα Goody's. Και του το έδωσαν.

Υπάρχουν 2 απόψεις... Η άποψη του Μάκη και η λάθος άποψη..

Ο Μάκης έχει καταγράψει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μάκης να καταγράφει σε βίντεο στο οποίο...

Ο Μάκης έχει σε βίντεο τον Εφιάλτη και στοιχεία-φωτιά για τον εργολάβο-λαμόγιο που έφτιαξε την Κερκόπορτα.

Ο Μάκης έχει κάνει λάθος μόνο μία φορά! Όταν νόμιζε πως έκανε λάθος...

Ο Μάκης δέν έκανε πρόταση γάμου στην Κιμ. Της έδειξε το DVD του γάμου τους.

Ο Μάκης ξέρει τη μυστική συνταγή του Drambuie..

Ο Μάκης ξέρει όλες τις αλήθειες για το Vitam. Και τις 10.

Ο Έλβις ζει! Και τον κρύβει ο Μάκης.

Η Κιμ έχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι έχει οργασμό. Ο Μάκης το ξέρει.

Ο Μάκης ξερει...

Σε ένα ορθογώνιο τρίγωνο το τετράγωνο της υποτείνουσας είναι ίσο με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών του. Επειδή ο Μάκης δεν έχει πρόβλημα με αυτό.

Πώς λέγεται η νέα μηχανή αναζήτησης που ετοιμάζει ο Μάκης για την Microsoft? Zoogle.

Ο Μάκης ξέρει πώς θα τελειώσει το Lost.

Ο Μάκης τράβηξε το βίντεο από τη βάφτιση του, μόνος του.

Ο Μάκης είναι ο πατέρας της δημοσιογραφίας γιατί της γάμησε τη μάνα.

Ο Μάκης ξέρει που βρίσκεται του διαόλου η μάνα.

Το αγαπημένο φαγητό το Μάκη είναι τα πράσα.

Ο Μάκης δεν σφίγγεται στο χέσιμο. Κάνει ρεπορτάζ μέχρι να βγουν όλα στη φόρα

Ο Μάκης έχει σε DVD την Τσέκου να βιντεοσκοπεί το Ζαχόπουλο.

Ο Ιούδας κρεμάστηκε όταν έμαθε ότι ο Μάκης έχει το DVD με την προδοσία

Ο Μάκης ξέρει που είναι η μπάλα... Οέο...

Ο Μάκης ξέρει τι κρύβει η Kinder έκπληξη.

Ο Μάκης έχει σε video την γέννησή του για να δει αν ο γιατρός πήρε φακελλάκι.

Ο Μάκης ξέρει πόσο αγόρασε την TV του ο Αλέκος...

Ο Μάκης ξέρει ποιον κέρδισε η Χαβάη 5-0.

Ο Μάκης δένει τα κορδόνια του με Γόρδιο Δεσμό.

Ο Μάκης μπορεί να φάει μόνο ένα... (Lays)

Ο Διάολος είναι Μάκη κάλτσα.

Ο Μάκης ξέρει με ποιον γαμιέται ο Δίας. (πούστη Δία..)

Όταν ο Μάκης πήγαινε ο Μάκης ερχόταν.

Ο Μάκης έχει το "Θωρηκτό Ποτέμκιν" σε High Definition.

Ο Μάκης ξέρει γιατί crashάρουν τα Windows.

Η ικανότητα ενός Jedai πηγάζει από τη Δύναμη.
Η ικανότητα του Μάκη πηγάζει.

Μάκηνtosh! απλά δουλεύει.

Ο Μάκης ξέρει γιατί χαμογελάει η Μόνα Λίζα..

Ο Μάκης δεν ξύνει ποτέ τη μύτη του.
Φοβάται μήπως χαλάσει την κάμερα.

Ο Μάκης ξέρει τι υπάρχει στο κάτω κάτω της γραφής.

Ο Μάκης μπορεί να αποδείξει ότι η Πίζα είναι αυτή που γέρνει και όχι ο ξακουστός πύργος της χρησιμοποιώντας μόνο έγγραφα της πολεοδομίας.

Το κουδούνι στο σπίτι του Μάκη γράφει REC.

Όταν ο θεός είπε "Γεννηθήτω το Φως", ο Μάκης είπε "Πες και κάνα παρακαλώ..."

Ο Μάκης έχει παίξει με το Playstation 5.

Ο Μάκης πάντα ξέρει πότε θα κάνει ξαστεριά.

Ο Μάκης ξερει αν τελικά ήταν παρθένα η Χουάνα.

Ο Μάκης δεν κοιμάται. Απλά μπαίνει σε "κατάσταση αναμονής".

Ο Μάκης ξέρει ποιος είναι ο Αρκάς.

Ο Μάκης ξέρει τι τρέχει στα γύφτικα.

Ο Μάκης τράβηξε το βίντεο από το Ρόζγουελ.

Ο Μάκης ξέρει ποιος είναι ο Έλληνας Κροίσος με 9 γράμματα.

Τα χειλάκια τα πήραμε από τη μαμά! Τα χεράκια τα πήραμε από τη μαμά! τα πατουσάκια τα πήραμε από τη μαμά! για τα υπόλοιπα θα μάθουμε το βράδυ στη Ζούγκλα...

Ο Μάκης στην πλάτη του έχει 4 USB.

Τα τσιγάρα του Μάκη πεθαίνουν από καρκίνο.

Ο Μάκης έχει φάει σούπα με κινέζικα ξυλάκια.

Ο Μάκης έλυσε τη σιωπή των αμνών.

Ο Μάκης γνώριζε από την αρχή ότι ο Θέμος θα τον προδώσει, αλλά δεν ήθελε να επηρεάσει την ελεύθερη βούλησή του.

Ο Μάκης ξέρει από που κρατάει η σκούφια σου.

Ο Μάκης είναι ο μόνος που πλάκωσε στο ξύλο τον Τσακ Νόρις (πηγές αναφέρουν, και ο Τσάκι Τσαν - Υπάρχει σχετικό video).

Στην πραγματικότητα, η Πανδώρα άνοιξε το κουτί του Μάκη..

Ο Μάκης έχει σε DVD τον Βόγλη να βιάζει την Άναμπελ.

Το Πάσχα φέτος ματαιώνεται. Ο Μάκης βρήκε το πτώμα.

Όταν ο Μάκης ανεβαίνει στη μηχανή του μένει ακίνητος. Ο δρόμος κινείται!!

Ο Μάκης ξέρει πόσα απίδια βάνει ο σάκος!!

Κάλιο ένα και στο χέρι, παρά πέντε και στο Μάκη.

Ο Μάκης έχει μελετήσει τα αμελέτητα.

Τις πρώτες 7 μέρες ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο. Την 8η παρέλαβε ένα DVD με τίτλο "Ξέρεις εσύ".

Ο Μάκης γνωρίζει το μυστικό του Πανοραμίξ...

Ο Μάκης ξέρει ποιος, ποιος, ποιος μωρό μου ποιος..

Ο Μάκης ξέρει από... Vespa...

Ο Μάκης ξέρει πώς λέγεται το εθιστικό διαφανές περιτύλιγμα με τις φουσκάλες.

Ο Μάκης ανανεώνει μόνος του την Wikipedia.

Ο Μάκης στην τουαλέτα κάνει μόνο 'καλά'.Ποτέ 'κακά'..

Karl Marx: "Ο Μάκης είναι το όπιο του λαού"

Ο Μάκης ξέρει που είναι το Άγιο Δισκοπότηρο.

Τα τριαντάφυλλα πήραν το ονομά τους από το Μάκη.

Ο Μάκης μπορεί να εξαφανίσει τον David Copperfield.

Στην ηλικία σου, ο Μάκης ήταν μεγαλύτερος.

Ο Μάκης ξέρει τα μυστικά του βάλτου.

Ο Μάκης ξέρει που πήγαν όλοι οι άντρες!!

Ο Μάκης ξέρει που χάνονται όλες οι λέξεις όταν πατάς delete..

Ο Μάκης όταν θέλει να χαλαρώσει ακούει Καμεράτα.

Ο Μάκης ξέρει γιατί η Όλγα Τρέμει...

Ο Μάκης ξέρει που πάει ο Καραμήτρος...

Ο Μάκης αν κερδίσει το τζόκερ θα ξέρει τι έχει.

Ο Μάκης ξέρει, ποιοι και πόσα χρωστάνε στη Μιχαλού

ο Μάκης δε φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ.

Ο Μάκης ξέρει, ένα καράβι σίδερο πόσες βελόνες βγάζει.

Ο Μάκης αναφέρεται στον εαυτό του στο τέταρτο πρόσωπο

όταν ο Μάκης χτυπάει την πόρτα ο κουφός του ανοίγει

Ο ΜΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ.

Ο Μάκης δεν κάνει σεξ με την Κιμ. 'Μπαίνει' για να ελέγξει..

Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΑ

Ο Μάκης ξ;Eρει τον τραπεζίτη στον Φερεντίνο

Ο Μάκης ξέρει για ποιον χτυπά η καμπάνα!

Ο Μάκης έχει σε βίντεο τον Αυτιά να ρίχνει Xριστοπαναγίες.

Ερώτηση Δασκάλας στον μικρό Μάκη: "Μάκη πως συντάσσεται σωστά η πρόταση? Θα σε εκδικηθώ ..ή ..Θα σου εκδικηθώ??" - Μάκης: "..Θα μου κλάσεις τ' αρχίδια"

Ο Μάκης ξέρει τι γίνεται όταν πετά μια πεταλούδα στην Κίνα.

Ο Μάκης ήταν που έριξε το μήλο στην κεφάλα του Νεύτωνα.

Ο Μάκης ξέρει πόσο πάει το μαλλί.

Ο Μάκης δημοσιογραφεί πιο γρήγορα κι απ' τον ίσκιο του.

Ο Μάκης τα είχε με τη Ζίνα.

Ο Μάκης ξέρει ποιανού μάνα είναι η Μητέρα Τερέζα

Ο Μάκης φοράει σώβρακο από ανθρακονήματα.

Ο Μάκης ξέρει ποιος πήγε και άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα.

Κάθε καναπές έχει τον Μάκη που του αξίζει!

O Μάκης ξέρει τι σου κάνω μάνα μου!

Ο Μάκης ξέρει το "άλλο" με τον Τοτό.

Ο Μάκης δεν έχει blog γιατί θα έπρεπε να δέχεται σχόλια.

Ο Μάκης είναι ο μόνος που μπορεί να χτυπήσει μια περιστρεφόμενη πόρτα!

Ο Μάκης δεν τρώει σούπα. There is no spoon.

Ο Μάκης "έδωσε" τον Τάκη και την Σούλα, τα γλυκά κατσαριδάκια.

Ο Μάκης είναι ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού.

Ο Μάκης γνωρίζει για την διπλή ταυτότητα του Κλαρκ Κεντ. Ας δούμε το βίντεο…

Ο Μάκης γνωρίζει τον άγνωστο στρατιώτη.

Ο Μάκης ξέρει τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι.

Ο Σωκράτης ήπιε κώνιο γιατί θα τον έβγαζε ο Μάκης

Ο Μάκης έχει σε DVD το Big Bang. Μαζί με τα extras.

Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα.

Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers.

Ο Νοστράδαμος δεν έβλεπε οράματα. Έβλεπε τα dvd του Μάκη.

Ο Μάκης θα κρίνει το Χριστό στη Δευτέρα Παρουσία

Ο Μάκης τραβάει τα βίντεο του Μπιν Λάντεν

Ο Μάκης κάρφωσε το Χριστό και είπε ότι το έκανε ο Ιουδας. Αποδειξη, τα 30 αργύρια που βρεθηκαν στο λογαριασμο του...

Ο Μάκης είναι Γαλάτης. Το πραγματικο του ονομα ειναι Καμερίξ.

Ορισμένοι άνθρωπο φορούν πιτζάμες με τον Superman. O Superman φοράει πιτζάμες με τον Μάκη.

Makis can touch MC Hammer.

Ο Μάκης ξέρει την πραγματική ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

Ο Μάκης έχει ροζ DVD του Μπομπ του Σφουγγαράκη και του Πάτρικ.

Ο Μάκης ξέρει σε τι χρησιμεύει η τρύπα στα donuts.

Ο Μάκης ξέρει τι θέλει να πει ο ποιητής.

Ο Μάκης είχε blog sto internet απο το 1703.


Ο Μάκης κατέρριψε 3 θεωρίες: την αρχή της αβεβαιότητας του Ηeisenberh, την θεωρία της σχετικότητας και το Θεώρημα μη πληρότητας: Δεν υπάρχει τίποτα αβέβαιο, ούτε σχετικό, ούτε μη αποδείξιμο όσο υπάρχει ο Μάκης.

Ο Μάκης ξέρει τους γονείς του Χιούι, του Λιούι και του Ντιούι.

Ο Μάκης τα έχει πεντακόσια.

Το Μάτι στην πυραμίδα των τεκτόνων είναι του Μάκη.

Ο Μάκης μπορεί να διαγράψει τον Recycle bin.

O Μάκης ξέρει σε ποια βαλίτσα είναι οι 500.000 ευρώ στο super deal.

Ο Θέμος τρέχει σε δερματολόγους από την ώρα που μπήκε στην μπανιέρα με τον Μάκη. Ταλαιπωρείται από κοριούς.

Ο Μάκης ξέρει γιατί ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή.

Ο Μάκης έδινε τους χρησμούς στο μαντείο των Δελφών.Τι φύλλα δάφνης και μαλακίες..

Ο Μάκης έχει δει το Χριστό φαντάρο. Και υπάρχει οπτικό ντοκουμέντο.

Ο Μάκης τράβηξε τον Μακάκα να την παίζει.

Ο Μάκης ξέρει που κρύβεται το κρυφό σχολειό.

Ο Μάκης έχει ντοκουμέντα για τις μίζες του Μίνωα σε Γραμμική Α'.

Ο Μάκης έχει σε video τον αποκεφαλισμό του ακέφαλου καβαλάρη.

Ο Μάκης ξέρει το όνομα του Παραμυθιού χωρίς Όνομα.

Ο Μάκης δεν ψηφίζει. 'Σταυρώνει' τους επόμενους στόχους του...

Ο Μάκης κατήγγειλε την καταπάτηση αιγιαλού από τον Μωυσή στην Ερυθρά Θάλασσα

(Αναδημοσίευση)

Αν εντοπίσετε κάποιο διπλότυπο, αφήστε ένα σχόλιο (μη ανώνυμο) και θα διορθωθεί.


Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2008

Τριχωνίδα..Μόνο το δικό μου διαστροφικό μυαλό το βλέπει;;


Alfarhan

Έναν από τους πιο γνωστούς μπλόγκερ της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν οι Αρχές της χώρας με την κατηγορία ότι παραβίασε τους νόμους.
Ο ίδιος, σε επιστολή πριν από τη σύλληψή του, υποστηρίζει ότι οι Αρχές τον καταδιώκουν επειδή έγραψε για πολιτικούς κρατούμενους στη Σαουδική Αραβία. «Νομίζουν ότι αγωνίζομαι υπέρ τους και ότι ζητώ μεταρρυθμίσεις και αλλαγές» για να προσθέσει «απλώς έγραψα μερικά άρθρα και ζήτησα και από άλλους μπλόγκερ να κάνουν το ίδιο». Οι Αρχές, υποστηρίζει ακόμη ο Φαρχάν, του ζήτησαν να υπογράψει δήλωση όπου ζητά συγγνώμη αλλά ο ίδιος αρνείται.

http://en.freefouad.com/

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλ Φαρχάν συνελήφθη στο γραφείο του και ανακρίθηκε από υπηρεσίες ασφαλείας. Έγινε ακόμα και έρευνα στην κατοικία του. Στο ιστολόγιό του, http://www.%20alfarhan.org/, το οποίο έχει κλείσει τώρα, ο Αλ Φαρχάν ασχολείται με την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, την δικαιοσύνη και την ισότητα «και όλες τις Ισλαμικές αξίες που έχουν χαθεί». Ο ίδιος, σε επιστολή πριν από τη σύλληψή του, υποστηρίζει ότι οι Αρχές τον καταδιώκουν επειδή έγραψε για πολιτικούς κρατούμενους στη Σαουδική Αραβία. «Νομίζουν ότι αγωνίζομαι υπέρ τους και ότι ζητώ μεταρρυθμίσεις και αλλαγές» για να προσθέσει «απλώς έγραψα μερικά άρθρα και ζήτησα και από άλλους μπλόγκερ να κάνουν το ίδιο». Οι Αρχές, υποστηρίζει ακόμη ο Φαρχάν, του ζήτησαν να υπογράψει δήλωση όπου ζητά συγγνώμη αλλά ο ίδιος αρνείται.
Η σύλληψη του Αλ Φαρχάν προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην μικρή κοινότητα των μπλόγκερ της Σαουδικής Αραβίας οι οποίοι εκτιμούν ότι έχει σαν σκοπό να τους εκφοβίσει ώστε να περιορίσουν την κριτική τους. (Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press)Σε ποια ηλικία είχατε για πρώτη φορά αγόρι/κοπέλα;;Σε ποια ηλικία είχατε για πρώτη φορά αγόρι/κοπέλα;;
Πριν τα 12
2 (18%)
12 με 16
3 (27%)
17 με 21
3 (27%)
Μετά τα 22
3 (27%)


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 11
Η ψηφοφορία έκλεισε


Παρακολουθείτε την πολιτική αναμέτρηση της Αμερικής;;Παρακολουθείτε την πολιτική αναμέτρηση της Αμερικής;;
Ναι, με ενδιαφέρει τι γίνεται στον κόσμο
9 (56%)
Ναι, αν το δείξει στην τηλεόραση
3 (18%)
Όχι, με απασχολεί μόνο ότι γίνεται στην Ελλάδα
1 (6%)
Όχι, Η Αμερική είναι κόρη του Σατανά
4 (25%)


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 16
Η ψηφοφορία έκλεισε