Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Decipher - Μονόλογος, μουσική παραγωγή από το Μεσολόγγι



Καινούργια δουλειά από Μεσολογγίτη καλλιτέχνη της alternative hip-hop σκηνής

Λυπάμαι πολύ, και το θεωρώ τουλάχιστον άδικο. Με προβληματίζει το ότι έπρεπε να αναφέρω τόπο καταγωγής για να σας κινήσω το ενδιαφέρον. Κανονικά, δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ο Decipher καταφέρνει να μετατρέψει την καθημερινότητα σε πηγή έμπνευσης, να προσπεράσει (αλώβητος;) τις δυσκολίες της, και στο τέλος, τον ίδιο του τον εαυτό. Φτιάχνει τους δικούς του μύθους, πλέκει τις ιστορίες και τον στίχο σε έναν γοητευτικό μονόλογο, τίτλος προσδιοριστικός αλλά όχι απόλυτος, μιας και στα δώδεκα κομμάτια του δίσκου τον συντροφεύουν αγαπημένες μουσικές από όλο το ακουστικό φάσμα, καθώς και οι συνεργάτες φίλοι του Ανδρείκελος και Όμικρον. Κατά τη γνώμη μου, το υλικό ολοκληρώνεται από την πολύ καλή δουλειά του Ezlen των CTG (γραφιστικά), ο οποίος "ντύνει" το άλμπουμ με τις επιτυχημένες και.. σκοτεινές δημιουργίες του!


Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:
Ο Decipher (κατά κόσμον Κώστας), ένας νέος MC στο χώρο της ελληνικής σκηνής κυκλοφορεί σύντομα την πρώτη του μουσική απόπειρα με τίτλο "Μονόλογος - The Mentaltape". Πρόκειται για ένα δίσκο ηχογραφημένο εξ' ολοκλήρου πάνω σε instrumentals ξένων καλλιτεχνών, πλην ενός κομματιού στην παραγωγή του οποίου βρίσκεται ο Ανδρείκελος (Αποκάλυψις / Πηγή Soundpieces / Grenade Offensive Music). Συνολικά, 12 κομμάτια αποτελούν αυτό τον Μονόλογο διάρκειας περίπου 45 λεπτών, με συμμετοχή του φίλου Όμικρον στο μικρόφωνο και του Ανδρείκελου στα scratches. Την επιμέλεια της μίξης και του mastering (στα πλαίσια που αυτά ήταν δυνατά) έχει αναλάβει επίσης ο Ανδρείκελος, ενώ ο σχεδιασμός του εξωφύλλου ανήκει στον Ezlen (Chaos.Theory.Graphics).

Ο δίσκος αναμένεται να δωθεί για δωρεάν downloading την Τρίτη 10/5/2011 σε διάφορους διαδικτυακούς χώρους και πιθανόν θα κοπούν αντίτυπα του μελλοντικά που θα δίνονται σε συμβολική τιμή. Μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα του δίσκου από το επίσημο mixtrack, πατώντας play στο παρακάτω πλαίσιο. Καλή σας ακρόαση!

"Monologos (The Mentaltape)" Mixtrack by DecipherMuzik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..