Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Θα βάλω τάξη - Νίκος Τσουνάκας (ΔΕΥΑΜ)Ποιος το λέει αυτό; Ο νέος επικεφαλής της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου - Οινιαδών - Αιτωλικού Νίκος Τσουνάκας που άρχισε ήδη τις επαφές ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση που υπάρχει.

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ο κ. Τσουνάκας αναλαμβάνει μια από τις δυσκολότερες αποστολές. Να εξυγιάνει τις προβληματικές ΔΕΥΑ, να εξισορροπήσει το κόστος και να νοικοκυρέψει τα οικονομικά. Τώρα, στην αρχή, δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος να συγκρουστεί. Με ποιους να συγκρουστεί; Με λίγους εργαζόμενουνς που είχαν μάθει να είναι αραχτοί, με καταναλωτές, κυρίως στα χωριά, που συνήθιζαν να ανοίγουν το λάστιχο και να ξεχνούν να το κλείσουν.

Η λειτουργία των ΔΕΥΑ είναι δυσβάσταχτη. Μάλιστα ατή του Μεσολογγίου έχει και ένα μεγαλύτερο βάρος εξαιτίας του τεράστιου κόστους λειτουργίας των αντιλοστασίων λόγω της εδαφικής ιδιαιτερότητας της πόλης. Επειδή είναι άνθρωπος της πιάτσας και εργατικός ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις. Φτάνει να ξεπεράσει τα εμπόδια που σίγουρα θα του βάλουν και να αγνοεί αυτό που λέμε "πολιτικό κόστος".

Χ.Ο.
ΑΙΧΜΗ, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Μια στο καρφί & μια στο... πέταλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..