Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Νέα δημοσκόπηση: Εσείς τι προτιμάτε;



Ακολουθώντας το πολιτικά και ιστορικά βαθιά φορτισμένο κλίμα των ημερών, νιώθουμε την βαθύτατη εσωτερική ανάγκη να σας προσκαλέσουμε σε μία νέα δημοσκόπηση. Καθώς φαίνεται, τα εκβιαστικά διλήμματα τύπου "ευρώ - δραχμή", "μνημόνιο - χρεοκοπία", "Σκύλα - Χάρυβδη", "καρατόμηση 13ου-14ου μισθού - διαγραφή των υπόλοιπων 12", "Παπαδήμος τώρα - Σαμαράς αύριο", κλπ, συνεχίζουν να εξουσιάζουν τις ταπεινές ζωές μας και να προκαθορίζουν τα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Συγχρόνως, ορμώμενοι από ανάλογη δημοσκόπηση διαλεκτικού τύπου "το μη χείρον, βέλτιστον, και ο σώζων εαυτόν, σωθήτω" διάσημης ιστοσελίδας διαβόητης εφημερίδας του νομού, με μοναδικές απαντήσεις:
  1. Να κηρύξουμε χρεοκοπία και να γυρίσουμε στη δραχμή
  2. Να ψηφιστεί το μνημόνιο - PSI
  3. Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ,

υποχρεούμαστε για λόγους πολιτικής δράσης και νοητικής αυτοπροστασίας να απαντήσουμε στα σωστά ερωτήματα, ή έστω να πετύχουμε να τα θέσουμε στο τραπέζι της δημόσιας συζήτησης.

Η δημοσκόπηση με τίτλο Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό, πως προτιμάτε να πεθάνετε; δεν έχει ημερομηνία λήξης, είναι διαθέσιμη στο http://polldaddy.com/poll/5932671/ και στην κορυφή του blog μας. :)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..