Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Κα - τά - λη - ψη ! ! ! Κα - τά - λη - ψη ! ! ! Μέρος 2ο



Ανέλπιστη εξέλιξη (ξέρω την διαφορά μεταξύ αναπάντεχης και ανέλπιστης συνέχειας, don't worry..) στο θέμα των καταλήψεων. Η Δευτέρα κύλησε χωρίς αλλαγές στην κυριότητα των σχολικών κτηρίων. Επίσης, μάθαμε ότι και στην Ρόδο γίνονται καταλήψεις από τους μαθητές σε "συνεργασία", αν όχι συνεννόηση με τα κομματόσκυλα-φοιτητές της περιοχής. Ο ορθογραφικός έλεγχος του site βρίσκει λάθος στο κομματόσκυλα, αλλά δεν προτείνει λέξεις.. Κάτι θα ξέρει..

Anyway, σήμερα δεν έγινε ψηφοφορία όπως ίσως θα έπρεπε, αλλά συνεχίστηκε ασυζητητί η κατοχή. Από αύριο, θα επαναληφθεί η ψηφοφορία της Παρασκευής, και σε περίπτωση που αποφασιστεί συνέχιση των κινητοποιήσεων, τα κτήρια θα παραμείνουν κλειστά για τους κοινούς μέχρι την Παρασκευή.

Όχι πως θα σας πολυενδιαφέρει, αλλά αναλαμβάνω την ελλιπή ανταπόκριση από το προαύλιο. Και αυτό, γιατί την άλλη φορά που την ανέλαβε άλλος, τα έλεγε όλα..

Το αποτέλεσμα του άρθρου τούτου;; Ψάξτε ρωτήστε μάθετε, δεν χάνει κανένας. Αρκεί να μην ακούτε τα γαβ γαβ των κομματόσκυλων..


1 σχόλιο:

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..