Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Κα - τά - λη - ψη ! ! ! Κα - τά - λη - ψη ! ! ! Μέρος 3ο



Καταλήψεων συνέχεια = Blogόσφαιρας Διόγκωση . Βρήκαμε θέμα τώρα. Αγαπητέ dimitris, ας μην το πολύ κουράζουμε. Ζήτησα από την Παρασκευή κιόλας τα αιτήματα που υπεβλήθηκαν στους διευθυντές των Λυκείων, και η απάντηση που πήρα ήταν ότι "το χαρτί το έχεδι ο κύριος διευθυντής". Ξαναλέω, "εσείς τι ζητήσατε;;". "Τα παιδιά το δώσανε." Πάρε και κατάλαβε. Και όταν με το καλό μίλησα με κάποιον από "τα παιδιά", μου είπε ότι παραπονέθηκαν για τις τουαλέτες, ότι δηλαδή δεν είναι σε καλή κατάσταση, βρώμικα, χωρίς χαρτί υγείας κλπ.. Ότι εκεί είναι τα κεντρικά γραφεία του Τζούρα Κλαμπ, δεν άκουσα κανέναν να το λέει.


Τελευταίο και κλείνω. Για πρώτη φορά φέτος μπήκαμε στην κατάληψη. Καταλαβαίνετε, κάγκελα, τσάντα, μέσα και ξάπλα σε μια άκρη με όλη την παρέα. Ήταν να βγούμε μισή ώρα μετά, γιατί τα παιδιά είχαν διαβάσματα, και όπως και να το κάνουμε, οι καταλήψεις δεν είναι οι πλέον δημιουργικές ασχολίες που μπορείς να κάνεις. Δεν πέρασαν πάνω από 10' όταν ένας καινούριος-μαγκάκι-αλητάμπουρας μας ρώτησε αν είμαστε υπέρ ή κατά των κινητοποιήσεων. "Κατά", του λέμε. "Έξω", μας λέει.


4 σχόλια:

  1. Καλά το blog σου όλα τα λεφτά! Στο άλλο όμως δεν βοηθάς! Που τα βρήκες τα τραγούδια? Έχει και μπιτιές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έβαλες να εμφανίζονται τα σχόλια? Βγάλτα αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα σχόλια πρέπει να εμφανίζονται για όλους. Καταργούνται μόνο σχόλια τα οποία περιέχουν υβριστικό/ρατσιστικό/σεξιστικό/ναζιστικό περιεχόμενο. Και φυσικά τα διαφημιστικά.

    Και μην δω πουθενά προσωπικές πληροφορίες κανενός, ούτε δικές σας ούτε δικές μου.

    Να ΄στε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..