Όνειρα και Επαναστάσεις
Ειρήνη Τριανταφύλλου
http://sfyraki.blogspot.com/2008/10/blog-post_17.html

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Κα - τά - λη - ψη ! ! ! Κα - τά - λη - ψη ! ! !



Και μια ωραία πρωϊα της 12ης του Οκτώμβρη (ναι ναι, οκτώμβριος είναι, μην τους ακούτε τους άλλους, εδώ, το σφυράκι) ξεκινήσανε πάλι οι καταλήψεις στα χολεία μας. Τα κλείσαμε τα λύκεια παίδες!! Το λόγο να πω την αλήθεια δεν τον πολυκατάλαβα, αναφέρω μόνο τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (ναι, έγινε κανονικά, κάποιες ώρες αφότου αλυσοδεθήκανε οι πόρτες): Ναι=167, Όχι=5, Λευκά/Άκυρα=2.

Να μου ζήσεις απόλυτη εξουσία!!!

Τέλος πάντων, καθαρά κερδισμένοι βγήκαν τα παιδιά της Γ' Λυκείου που είτε επέστρεψαν στην θαλπωρή των μαξιλαριών και των παπλωμάτων, με αποκορύφωμα τον φίλο μου που με το που είδε πόρτα κλειστή έκανε μεταβολή, είτε αυτούς που επέστρεψαν σε διαβάσματα.

Όχι πως οι άλλοι απογοητεύτηκαν.. Αρχής γενομένης από την αφεντιά μου βρήκε λίγο χρόνο, μέσα σε αυτό το καταθλιπτικά βάναυσο σχολικό πρόγραμμα, να σας γράψει.

Ζήτω το Κουρδιστάν!! Λευτεριά στον Οτσαλάν!! Να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Αρμενίων!! Όχι άλλες στρογγυλές τυρόπιτες!! Φτάνει πια η εκμετάλλευση της πατρικής περιουσίας!! Επιστροφή στη φύση, και χασίς στα σχολεία, τώρα!!

Να μου ζήσεις εξουσία και γλυκιά απολυταρχία!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα.
Με απασχολεί περισσότερο τι σκέφτονται για μένα.

Παρακαλώ να υπογράφετε τα σχόλιά σας..